Neler Yeni

Hangi ücretsiz antivirus yazilimini onerirsiniz

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Su anda avast kullaniyorum ama avasti pek sevdigim soylenemez kaspersky dusunuyorum ama ucretsiz surumunu bilmiyorum sizce ne kullanmaliyim

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
W10'un anti virüsü neye ve niye yetmiyor? Kaç yıldrı ekstra bir antivirüs programı indirmedim hiç de virüsten sorun çekmedim. Ne yapıyorsunuz bütün gün Z*rno falan mı indiriyorsunuz torrentten?

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Windows defender

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
W10'un anti virüsü neye ve niye yetmiyor? Kaç yıldrı ekstra bir antivirüs programı indirmedim hiç de virüsten sorun çekmedim. Ne yapıyorsunuz bütün gün Z*rno falan mı indiriyorsunuz torrentten?
Internetten crack dahil hicbir sey indirmiyorum ama yine de koruma acisindan bir sey kurmak istiyordum windowsun kendisi yetiyorsa avasti da kaldirayim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Su anda avast kullaniyorum ama avasti pek sevdigim soylenemez kaspersky dusunuyorum ama ucretsiz surumunu bilmiyorum sizce ne kullanmaliyim
Microsoft edge kullan torrent indirme Windows Defender bile iş görür avast kullanma hem avast hem mcaffe kullandım ikiside korumuyor neredeyse istersen kaspersky total security deneme sürümünü her ay yenileyerek kullanabilirsin

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Microsoft edge kullan torrent indirme Windows Defender bile iş görür avast kullanma hem avast hem mcaffe kullandım ikiside korumuyor neredeyse istersen kaspersky total security deneme sürümünü her ay yenileyerek kullanabilirsin
Microsoft edge indirilen seyleri tariyor mu chrome ye gore

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Microsoft edge indirilen seyleri tariyor mu chrome ye gore
evet tarıyor sana @Treyarch daha iyi anlatır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bu benim kuzenimin pc si yavaşladı diye getirmişti avast yüklüydü içindeki virüslerden zor sildim
IMG-20200919-WA0000.jpeg

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Avast bilgilerini 3. şahıslara sattığı için tavsiye etmem kullanmanı sadece Avast'ın anti-virüsü değil hiçbir şeyini kullanma bu arada AVG anti-virüs de bilgilerini 3. şahıslara satıyor zaten 2 anti-virüs'de aynı şirkete ait.

Tarayıcını Microsoft Edge yapıp Malwarebytes anti-malware kurman yeterli olacaktır çok virüs derdindeysen Kaspersky kurabilirsin ama Malwarebytes'ın yanına bir anti-virüs kurma çakışabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom