Neler Yeni

Hangi ücretsiz antivirus yazilimini onerirsiniz

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Peki ms edge sadece indirilenleri mi tariyor yoksa atiyorum reklama tiklayinca zararli olabilir diye otomatik kapatiyor mu
evet seni sitelerdende koruyor smartscreen vardı tam teknik olarak anlatamam şuan ama oda seni koruyordu zararlı sitelerden ama yinede hiçbirine %100 güvenmemek lazım

Son düzenleme:

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
evet seni sitelerdende koruyor smartscreen vardı tam teknik olarak anlatamam şuan ama oda seni koruyordu zararlı sitelerden yani hiçbirine %100 güvenmemek lazım
Peki anladim bundan sonra ms edge kullanacagim tesekkurlet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avast bilgilerini 3. şahıslara sattığı için tavsiye etmem kullanmanı sadece Avast'ın anti-virüsü değil hiçbir şeyini kullanma bu arada AVG anti-virüs de bilgilerini 3. şahıslara satıyor zaten 2 anti-virüs'de aynı şirkete ait.

Tarayıcını Microsoft Edge yapıp Malwarebytes anti-malware kurman yeterli olacaktır çok virüs derdindeysen Kaspersky kurabilirsin ama Malwarebytes'ın yanına bir anti-virüs kurma çakışabilirler.
Cok virus derdinde degilim zaten internetten crack indirmiyorum dediginiz gibi malwarebytes yukleyip chrome yerine artik ms edge kullanacagim tesekkurler

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Peki ms edge sadece indirilenleri mi tariyor yoksa atiyorum reklama tiklayinca zararli olabilir diye otomatik kapatiyor mu
Microsoft Edge seni zararlı sitelere sokmaz ve indirdiğin tıkladığın her şeyi virüs taramasından geçirir. Ben Microsoft Edge'in yanına uBlock Origin adblocker'ini kurdum hem uBlock Origin sistemi yormuyor RAM ve CPU'yu sömürmüyor hemde fazla ek ayarları mevcut gizlilik gibi.

Burada benim yaptığım ayarları yaparsan çok daha verimli kullanabilirsin Edge'i.

Ekran görüntüsü 2020-09-25 104824.jpg

evet seni sitelerdende koruyor smartscreen vardı tam teknik olarak anlatamam şuan ama oda seni koruyordu zararlı sitelerden yani hiçbirine %100 güvenmemek lazım
SmartScreen indirdiğin her şeyi girdiğin her siteyi virüs taramasından geçirten bir teknoloji. Aslında Microsoft Edge'i önermemizin asıl sebebi defender ile çok uyumlu çalışması.

Microsoft Edge seni zararlı sitelere sokmaz ve indirdiğin tıkladığın her şeyi virüs taramasından geçirir. Ben Microsoft Edge'in yanına uBlock Origin adblocker'ini kurdum hem uBlock Origin sistemi yormuyor RAM ve CPU'yu sömürmüyor hemde fazla ek ayarları mevcut gizlilik gibi.

Burada benim yaptığım ayarları yaparsan çok daha verimli kullanabilirsin Edge'i.

Ekran görüntüsü 2020-09-25 104824.jpg

SmartScreen indirdiğin her şeyi girdiğin her siteyi virüs taramasından geçirten bir teknoloji. Aslında Microsoft Edge'i önermemizin asıl sebebi defender ile çok uyumlu çalışması.
Ve uBlock Origin'de seni zararlı sitelere karşı korur.

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke

Alıntıyı görüntüle

Ve uBlock Origin'de seni zararlı sitelere karşı korur.
Ublock origin ms edge eklentisi mi

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Açılın beyler Kaspersky fanboyu geldi !?

Malwarebytes ın tarayıcı eklentisi var mı bilmiyorum ama Kaspersky'nin var.
Edge + Kaspersky extension sağlam koruma sağlar.

Kaspersky kurmadan önce temizlik yapıp kurman daha iyi yani ADWCleaner veya Malwarebytes ı kurup güvenli modda tam tarama yaptıktan sonra silip Kaspersky kurman iyi olur.

Kaspersky'nin extension u ücretsiz sürümde geçerli mi bilmiyorum.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Windows defender, bence yeterli.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Malwarebyte öneririm avast falan hikaye

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Açılın beyler Kaspersky fanboyu geldi !?

Malwarebytes ın tarayıcı eklentisi var mı bilmiyorum ama Kaspersky'nin var.
Edge + Kaspersky extension sağlam koruma sağlar.

Kaspersky kurmadan önce temizlik yapıp kurman daha iyi yani ADWCleaner veya Malwarebytes ı kurup güvenli modda tam tarama yaptıktan sonra silip Kaspersky kurman iyi olur.

Kaspersky'nin extension u ücretsiz sürümde geçerli mi bilmiyorum.
Malwarebytes yeterli olur hocam crack indirmiyorum zaten

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Bilinçli kullanıcılar için yeterli. Ben anti-virüs veya anti-malware kullanmıyorum mesela defender yetiyor sadece removal tool var 2 tane AdwCleaner ve Emisoft Emergency Kit.
hocam donanım hızlandırmayı bulamadım size zahmet yardımcı olabilir misiniz bir de şu ayarı yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,221
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom