- Reaksiyon skoru
- 0
İşlemci açısından hangisi daha mantıklı genel olarak özellikleri aynı sayılırAmd olanda yedek m2 slotu yok, Intel olanda var diyorlar. 512 gb yetmez yükseltmem şart dersen, Intel olanı al 512 + 1 TB yapabilirsin. Diğer türlü Amd’deki 512’yi sök, 2. el satmaya uğraş, yeni ssd al falan değmez.
İlk defa laptop alacağım 30-35k seviyesinde önereceğiniz bir model var mı pekiİki modelde de tek m2 yuvası mevcut. Kullanıcı yorumlarında öyle söyleniyordu. Araştırmanız lazım. İşlemci olarak birbirine denk işlemciler neredeyse. Kendi aralarında birbirilerine üstünlük kurdukları özellikleri var. Ben tercihimi 4nm üretim teknolojisi daha düşük güç tüketimi ve daha fazla max frekans dan dolayı ryzen seçerdim.
Bu fiyat bantlarında hp victus lar gayet iyi seçim olur. İşlemcin ve ssd daha iyi olsun dersen 35k civarlarına yine hp victusların i7 yada ryzen 7 li modelleri var onlarada bakabilirsin bütçene göre.İlk defa laptop alacağım 30-35k seviyesinde önereceğiniz bir model var mı peki
AMD olan daha iyi çoğu açıdan. Sakın alma 13.nesilliyi.
13. Nesili sakın alma demenin nedenleri neler kiAMD olan daha iyi çoğu açıdan. Sakın alma 13.nesilliyi.
1. amdli olanda avx-512f komut seti var13. Nesili sakın alma demenin nedenleri neler ki