Öneri Hangi victusu almalıyım

Reaksiyon skoru
0
Screenshot_20231121-141018_Amazon Shopping.jpg
Screenshot_20231121-141117_Amazon Shopping.jpg

Amd olanda yedek m2 slotu yok, Intel olanda var diyorlar. 512 gb yetmez yükseltmem şart dersen, Intel olanı al 512 + 1 TB yapabilirsin. Diğer türlü Amd’deki 512’yi sök, 2. el satmaya uğraş, yeni ssd al falan değmez.

Amd olanda yedek m2 slotu yok, Intel olanda var diyorlar. 512 gb yetmez yükseltmem şart dersen, Intel olanı al 512 + 1 TB yapabilirsin. Diğer türlü Amd’deki 512’yi sök, 2. el satmaya uğraş, yeni ssd al falan değmez.
İşlemci açısından hangisi daha mantıklı genel olarak özellikleri aynı sayılır

İki modelde de tek m2 yuvası mevcut. Kullanıcı yorumlarında öyle söyleniyordu. Araştırmanız lazım. İşlemci olarak birbirine denk işlemciler neredeyse. Kendi aralarında birbirilerine üstünlük kurdukları özellikleri var. Ben tercihimi 4nm üretim teknolojisi daha düşük güç tüketimi ve daha fazla max frekans dan dolayı ryzen seçerdim.

Beynim amd kalbim intel diyor ben olsam intel alırdım

İki modelde de tek m2 yuvası mevcut. Kullanıcı yorumlarında öyle söyleniyordu. Araştırmanız lazım. İşlemci olarak birbirine denk işlemciler neredeyse. Kendi aralarında birbirilerine üstünlük kurdukları özellikleri var. Ben tercihimi 4nm üretim teknolojisi daha düşük güç tüketimi ve daha fazla max frekans dan dolayı ryzen seçerdim.
İlk defa laptop alacağım 30-35k seviyesinde önereceğiniz bir model var mı peki

13. Nesili sakın alma demenin nedenleri neler ki
1. amdli olanda avx-512f komut seti var
2. 4 nanometre
3. igpusunun gücü 3.2 tflops mu ne ve ışın izleme yani ray tracing destekli. (radeon 760m var)
4. verimlilik olarak intelden daha verimli diye biliyorum
5. 5600 mhz ddr5 sodimm ram destekliyor. Ha, buna bağlı olarak cl değeri cl40'tan yüksek olabilir.

Geri