Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Sayesinde iyi amaçla kullanılır yüzünden ise kötü amaçlıneden
hocam yüzünden olmalıydı o
Sayesinde iyi amaçla kullanılır yüzünden ise kötü amaçlıneden
Öğrenebildiğin her dili. Bugün atıyorum sadece bulgarca bile bilsen gider Bulgaristan’la çalışan bir ticaret firmasında iş bulabilirsin. Yabancı dil çok önemli öğrenebildiğiniz kadar öğrenin.
Yazımını düzelt hocam cümleye büyük harfle başla ve cümlenin sonuna nokta koy. Fiyakan bozulmasın.
şimdi ingilizceni profesyonel düzeye getir , gerisini sonra düşün . Duolingo gibi appler seni motive edip daha istekli hale getirir . ve duolingo yüklersen en düşük düzeyden başla
İngilizceyi herkes biliyor artık kardeşim 1. ingilizce diyelim şimdi tarihe bakalım 1400-1700 yıllar osmanlı dönemi farsça dünya dili veya osmanlıca 1700-1900 ingiltere sömürge dönemi dil ingilizce 1900-2000 amerika dönemi dil ingilizce artık dönem asya devri çince öğrenmeni tavsiye ederim veya almanca öğrenebilirsin
Nasil yabancı dil öğrenilir nasil çalışılır bunlardanda bahsederseniz sevinirimİngilizce Her zaman 1. Asıl soru 2. hangi yabancı dil olması lazım Ben İspanyolca seçtim çünkü hem amerika kıtasında da bazı ülkeler konuşuyor hemde baya eğlenceli öğrenmesi.
duolingo indir o sana öğretir )Peki arkadaşlar yabancı dil nasıl öğrenilir nasıl çalışılır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil yabancı dil öğrenilir nasil çalışılır bunlardanda bahsederseniz sevinirim
Grammer değilde speaking çalış bence duolingo gibi uygulamalar var kursuna gidebilirsin ama evden istiyorsan dizi ve cambly duolingo gibi şeyler yap o dilde kitap oku anlamaya çalış küçük küçük önemli çok kullanılan kelimeleri duvarına masana yapıştır gözün her oraya geldiğinde tekrar edersinPeki arkadaşlar yabancı dil nasıl öğrenilir nasıl çalışılır?
Nasil yabancı dil öğrenilir nasil çalışılır bunlardanda bahsederseniz sevinirim
"İngilizce bile biri için."Hatırladığım kadarıyla İspanyolca Dünya'da en kolay öğrenilen dil
beni motive etti sonra profesyonel dil eğitimi aldım online (100₺ verdim ve duolingonun 3 ayda verdiğini aldım) sonra kendim bol bol ingilizce (ABD AKSANI) gazete okudum . NYT MOBİLE yazarsan new york timesin mobil aplikasyonunu indirirsin . şuan bana greencard ve F1 çıktı dil sayesindeİndirdim hocam güzel uygulamaya benziyor peki yarari olur mu uygulamanın
kesinlikle ispanyolcaArkadaşlar yabancı dil öğrenmek istiyorum şuan ingilizcem neredeyse hiç yok bilmiyorum (hocam sağolsun). Merakımda var ama ingilizceye çok yok diğer dillere siz ne önerirsiniz ne öğrenmeye başlayayim.
Bide nasil yabancı dil öğrenilir nasil çalışılır bunlardanda bahsederseniz sevinirim
Önce İngilizceArkadaşlar yabancı dil öğrenmek istiyorum şuan ingilizcem neredeyse hiç yok bilmiyorum (hocam sağolsun). Merakımda var ama ingilizceye çok yok diğer dillere siz ne önerirsiniz ne öğrenmeye başlayayim.
Bide nasil yabancı dil öğrenilir nasil çalışılır bunlardanda bahsederseniz sevinirim
Peki hocam size uygulamayı indirmeden ingilizce ne kadar biliyordunuz (uygulama güzelmiş)beni motive etti sonra profesyonel dil eğitimi aldım online (100₺ verdim ve duolingonun 3 ayda verdiğini aldım) sonra kendim bol bol ingilizce (ABD AKSANI) gazete okudum . NYT MOBİLE yazarsan new york timesin mobil aplikasyonunu indirirsin . şuan bana greencard ve F1 çıktı dil sayesinde