Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Evet. Kendisini değerli hissettiriyor.Kızlar bu tür yazılara tav oluyor mu harbi, anlamıyorum da.
Evet. Kendisini değerli hissettiriyor.Kızlar bu tür yazılara tav oluyor mu harbi, anlamıyorum da.
Kızları hiç anlamayacağım galiba. Biri bu sözlerle nasıl etkilenebilir ki? Şahsen ben seversem birini böyle sözler yazmam.Evet. Kendisini değerli hissettiriyor.
Tek isteğim de bu zaten. Kendisini değerli hissedip bir nebze, yüzünde çiçeklerin açması..Evet. Kendisini değerli hissettiriyor.
Arada yapmalısın kızlar ilgi bekler. İlgisiz bırakırsan gözü başkasına kayar.Kızları hiç anlamayacağım galiba. Biri bu sözlerle nasıl etkilenebilir ki? Şahsen ben seversem birini böyle sözler yazmam.
Hocam kızlar yazının içeriğinden ziyade sunuma dikkat ederler. Veresiye defterinden koparılan parçaya Ümit Yaşar Oğuzcan gibi şiir yazsan anlamı yok. Kırtasiyeden güzel bir renkli kağıt ve süslü zarf tarzı bir şey bulup ona yaz, daha açmadan 1-0 önde olacaksın. Renk olarak pembemsi olanı daha çok beğendim. Hadi rast gele
Dostlarım, bu kişi sadece sıradan bir arkadaşım. Sadece ilgiden hoşlandığını hissettiğim için böyle bir şey yazmak istedim. Tekliflerinize açığım ancak. Deneyebilirim.Arada yapmalısın kızlar ilgi bekler. İlgisiz bırakırsan gözü başkasına kayar.
Taş fırın erkeğiyiz moruk, bizi bozar böyle şeyler.Arada yapmalısın kızlar ilgi bekler. İlgisiz bırakırsan gözü başkasına kayar.
bu kişi sadece sıradan bir arkadaşım.
Dostum belli ki henüz yaşamamışsın. Profilimdeki yazıları incelemeni öneririm.Taş fırın erkeğiyiz moruk, bizi bozar böyle şeyler.
Harbi ama böyle söz yazmak hiç bana göre değil. Gülerim ben yazarken. Hiç içten olmam yani. Zaten ben seveceğim kişi ile direkt evlenmeyi düşünürüm. O arada onu kim kapar canım?
Baktım elenktrik alamadım.Profilimdeki yazıları incelemeni öneririm.
Her gün evli kadınlar otele başka adamlarla geliyor dünya artık temiz bir yer değil.Taş fırın erkeğiyiz moruk, bizi bozar böyle şeyler.
Harbi ama böyle söz yazmak hiç bana göre değil. Gülerim ben yazarken. Hiç içten olmam yani. Zaten ben seveceğim kişi ile direkt evlenmeyi düşünürüm. O arada onu kim kapar canım?