Neler Yeni

🔥İndirim HangiKredi Ücretsiz Finansal Rapor!

Kampanya Kodu: HKAMPANYA

1741964341471.png

240k borca göre eeh işte

ilk kullanıma özel, bende işe yaramadı

kredi kartı bölümünde kampanya kodu girebileceğim yer çıkmadı. finansal 12 liye tıkladım. 49 tl lik olan mı ücretsiz

hocam biraz bahsetsenize kaç kredi kartınız var kaç k limit borç kaç k ödeme gününü geçirdiğiniz oluyor mu ve asgari mi ödüyosunuz. Nasıl şu hale geldiğinizi merak ettiğimden soruyorum
Hocam 7-8 kredi kartım var önceden de 4-5 de kredim vardı kredileri kapadımda kredi kartları sürekli güncelleniyor borçları malum harcadıkça
Asgarilerini ödedim ödeyebildiğimin ödeyemediğimin de öyle kaldı hiç yatırmadıklarım da oldu. Şuanda da takibe düşmeden idare etmeye çalışıyorum

Hocam 7-8 kredi kartım var önceden de 4-5 de kredim vardı kredileri kapadımda kredi kartları sürekli güncelleniyor borçları malum harcadıkça
Asgarilerini ödedim ödeyebildiğimin ödeyemediğimin de öyle kaldı hiç yatırmadıklarım da oldu. Şuanda da takibe düşmeden idare etmeye çalışıyorum

Asgarinin üzerinde ödeme yaparsanız puanız düşmez diyorlardı. 500 ise 700 ödeyin diyorlar.

Daha önce aldığımda puan yazıyordu bundan neden puan yazmıyor.

hocam sizin iş biraz vahim. Yerinizde olsam kredi kartı sayımı 2 ye düşürürdüm en fazla olacak şekilde. Aktif bir şekilde bende kredi kartı kullanıyorum limitleri de bayağı var fakat kredi kartı sayısı arttıkça harcamaya etkisi olduğunu düşünüyorum

Asgarinin üzerinde ödeme yaparsanız puanız düşmez diyorlardı. 500 ise 700 ödeyin diyorlar.
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Amma ve lakin 500 ü ödeyemiyorum ki 50 100 fazlasını ödeyim 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizin iş biraz vahim. Yerinizde olsam kredi kartı sayımı 2 ye düşürürdüm en fazla olacak şekilde. Aktif bir şekilde bende kredi kartı kullanıyorum limitleri de bayağı var fakat kredi kartı sayısı arttıkça harcamaya etkisi olduğunu düşünüyorum
Yani doğrudur hocam ama limitleri pek yok işte en fazla limiti olan 24k ortalama limitim ise kart başı 15k falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,329
Üyeler
173,171
Son üye
190506
Geri