Neler Yeni

Hangisi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Sefa Eren Özdin
RX 580 ekran kartı GTX 1650 Super'den daha iyi. Neden ? Çünkü RX 580 ekran kartında 8GB var ama GTX 1650 Super'de ise 4GB var. Yeni çıkan oyunlarda 7 GB bile kullanabiliyor. Yani anlayacağın GTX 1650 Super'de bulunan 4GB yetersiz gelir. Bu yüzden RX 580 alman daha iyi olur :)

Marka fark etmez. Sen gidip X markası da alsan markası da alsan FPS değişmeyecek. Benim önerim Sapphire'dir. Çünkü Sapphire sadece AMD'ye ekran kartı ürettiği için ekran kartları hem kaliteli hem de ucuz oluyor.
BİR TIK YUKARİDAKİ ARKADAŞIN ATTIĞI 3 FANLI RX 580 ALSAM NASIL OLUR SİZCE ? EKRAN KARTLARINI PEK BİLMİYORUM DA 3 FANLIYI MI ALSAM SAPPHİRE Mİ HEM YUKARİDAKİ DİREK ASUS'UN MARKASI

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,049
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
BİR TIK YUKARİDAKİ ARKADAŞIN ATTIĞI 3 FANLI RX 580 ALSAM NASIL OLUR SİZCE ? EKRAN KARTLARINI PEK BİLMİYORUM DA 3 FANLIYI MI ALSAM SAPPHİRE Mİ HEM YUKARİDAKİ DİREK Asus'UN MARKASI
Aralarında FPS farkı yok. Ancak daha iyi soğutma ve görünüm için alabilirsin. Ben olsam paramı ona vermezdim çünkü bana daha fazla fps vermeyecek zaten, görüntü de benim için önemli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Sefa Eren Özdin
Aralarında FPS farkı yok. Ancak daha iyi soğutma ve görünüm için alabilirsin. Ben olsam paramı ona vermezdim çünkü bana daha fazla fps vermeyecek zaten, görüntü de benim için önemli değil.
peki tamam

Top Bottom