- Reaksiyon skoru
- 4,734
Hocam yanlış yazmışım izleyin yazacaktım ov yeah. Dissin iyi kötüsü olmaz yumulun dostlar cart curt.Anladım kim olduğunu, eğer tahmin ettiğim kişiyse tabii.
Hocam yanlış yazmışım izleyin yazacaktım ov yeah. Dissin iyi kötüsü olmaz yumulun dostlar cart curt.Anladım kim olduğunu, eğer tahmin ettiğim kişiyse tabii.
Ulan Ali Güngör, ne adamsın sen!Hocam yanlış yazmışım izleyin yazacaktım ov yeah. Dissin iyi kötüsü olmaz yumulun dostlar cart curt.
Arkadaşlar şimdi gördüm Aerocool RGB değilmiş Dark Guardian adamdır
Çok boş adamım. Aslında kendime dedimdi ama bir de Ali Güngör'e diss attım yanlışıkla hey yo yeah çatçut.Ulan Ali Güngör, ne adamsın sen!![]()
Sorduklarında yazıyorum hocam hiç mi görmediniz?Yok la yok, Ryzen işlemciler daha Fiyat/Performans, o yönden hak veriyorum ama arkadaşımız Intel kelimesini gördüğü yerde "Intel almayın"diyor, ben ona laf ediyorum. Sebebiyle birlikte aynı yorumda yazsa bir şey demem de sorgusuz sualsiz "Intel almayın." diyor
. Bunları ciddiye alma bu arada, kimseyle sorunum yok, kaldı ki konu sahibini de seviyorum.
Gördüm, zaten dediğim gibi "Intel kelimesini gördüğü yerde "Intel almayın"diyor, ben ona laf ediyorumSorduklarında yazıyorum hocam hiç mi görmediniz?
OkGördüm, zaten dediğim gibi "Intel kelimesini gördüğü yerde "Intel almayın"diyor, ben ona laf ediyorum. Sebebiyle birlikte aynı yorumda yazsa bir şey demem de sorgusuz sualsiz "Intel almayın." diyor." yazmışım. İlk başta "Intel almayın" yazıp konu sahibi "Neden?" yazınca cevap veriyorsun
. Hepsini birlikte yazsan laf etmeyeceğim diyorum ben de
.