Hangisi daha iyi?

Hangisi?

• Dark Guardian

Oylar: 5 100.0%
  • Aerocool

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5
Yok la yok, Ryzen işlemciler daha Fiyat/Performans, o yönden hak veriyorum ama arkadaşımız Intel kelimesini gördüğü yerde "Intel almayın"diyor, ben ona laf ediyorum :D. Sebebiyle birlikte aynı yorumda yazsa bir şey demem de sorgusuz sualsiz "Intel almayın." diyor :D. Bunları ciddiye alma bu arada, kimseyle sorunum yok, kaldı ki konu sahibini de seviyorum.
Sorduklarında yazıyorum hocam hiç mi görmediniz?

Darkın soğutması daha iyi ama aerocoolun malzeme kalitesi daha iyi ikiside üzmez karar senin.

Sorduklarında yazıyorum hocam hiç mi görmediniz?
Gördüm, zaten dediğim gibi "Intel kelimesini gördüğü yerde "Intel almayın"diyor, ben ona laf ediyorum :D. Sebebiyle birlikte aynı yorumda yazsa bir şey demem de sorgusuz sualsiz "Intel almayın." diyor." yazmışım. İlk başta "Intel almayın" yazıp konu sahibi "Neden?" yazınca cevap veriyorsun :D. Hepsini birlikte yazsan laf etmeyeceğim diyorum ben de :D.

Gördüm, zaten dediğim gibi "Intel kelimesini gördüğü yerde "Intel almayın"diyor, ben ona laf ediyorum :D. Sebebiyle birlikte aynı yorumda yazsa bir şey demem de sorgusuz sualsiz "Intel almayın." diyor." yazmışım. İlk başta "Intel almayın" yazıp konu sahibi "Neden?" yazınca cevap veriyorsun :D. Hepsini birlikte yazsan laf etmeyeceğim diyorum ben de :D.
Ok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,082
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri