Hangisi daha mantıklı ?

ygkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
R5 3600 alıp SDD'yi 256 GB Almak mı? R5 2600 Alıp SDD'yi 512 GB Almak mı?

Not:Evde 320 GB'lik bir HDD'm bulunuyor.

3600 tabikide, 2600'den kat ve kat daha iyi, depolama sonradan eklenir. Soğutucu almanı öneririm sıcaklık problemi yaşarsan.

• Beğen
Reaksiyonlar: ygkn
HDD'de varmış kesinlikle 3600.

• Beğen
3600 tabikide, 2600'den kat ve kat daha iyi, depolama sonradan eklenir. Soğutucu almanı öneririm sıcaklık problemi yaşarsan.
3600 Alırsam, ilk zamanlar CBP Kapatıp kullanacağım. Sonrasında soğutucu alacağım

3600 Alırsam, ilk zamanlar CBP Kapatıp kullanacağım. Sonrasında soğutucu alacağım
Bence yeterli olacaktır, kasa modeliniz nedir? Soğutucu almanıza bile gerek kalmaz belki.

Bence yeterli olacaktır, kasa modeliniz nedir? Soğutucu almanıza bile gerek kalmaz belki.
CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa

CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa
H500'in küçük fanlı versiyonu denebilir, bence CPB'i kapatırsanız soğutucuya da gerek kalmaz.

• Beğen
H500'in küçük fanlı versiyonu denebilir, bence CPB'i kapatırsanız soğutucuya da gerek kalmaz.
Aynen öyle, bende öyle düşünüyorum. Sistemi aldıktan sonra tekrardan konu açıp CPB'yi nasıl kapatacağım hakkında yardım isteyeceğim tekrardan. :)

Aynen öyle, bende öyle düşünüyorum. Sistemi aldıktan sonra tekrardan konu açıp CPB'yi nasıl kapatacağım hakkında yardım isteyeceğim tekrardan. :)
Asus anakart ise direk atayım hazırda var :D
BIOS -> Advanced Mode (F7) -> Advanced -> AMD CBS -> Core Performance Boost -> Disabled.

Asus anakart ise direk atayım hazırda var :D
BIOS -> Advanced Mode (F7) -> Advanced -> AMD CBS -> Core Performance Boost -> Disabled.
Evet, Asus Prime B450M-K. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, Asus Prime B450M-K. Teşekkürler.
İzlediğim bir video'da GHz değerini düşürerek verilen voltajı'da düşürüyordu. Bu sebeple sıcaklık'da düşüyordu. Hangi işlemi yapmam daha mantıklı. CPB Kapattığımda kaç GHz'de çalışacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,685
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri