3600 Alırsam, ilk zamanlar CBP Kapatıp kullanacağım. Sonrasında soğutucu alacağım3600 tabikide, 2600'den kat ve kat daha iyi, depolama sonradan eklenir. Soğutucu almanı öneririm sıcaklık problemi yaşarsan.
Bence yeterli olacaktır, kasa modeliniz nedir? Soğutucu almanıza bile gerek kalmaz belki.3600 Alırsam, ilk zamanlar CBP Kapatıp kullanacağım. Sonrasında soğutucu alacağım
H500'in küçük fanlı versiyonu denebilir, bence CPB'i kapatırsanız soğutucuya da gerek kalmaz.CoolerMaster MasterBox MB311L 600W RGB Tempered Glass USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa
Aynen öyle, bende öyle düşünüyorum. Sistemi aldıktan sonra tekrardan konu açıp CPB'yi nasıl kapatacağım hakkında yardım isteyeceğim tekrardan.H500'in küçük fanlı versiyonu denebilir, bence CPB'i kapatırsanız soğutucuya da gerek kalmaz.
Asus anakart ise direk atayım hazırda varAynen öyle, bende öyle düşünüyorum. Sistemi aldıktan sonra tekrardan konu açıp CPB'yi nasıl kapatacağım hakkında yardım isteyeceğim tekrardan.
Ben olsam 3600 alırdım.R5 3600 alıp SDD'yi 256 GB Almak mı? R5 2600 Alıp SDD'yi 512 GB Almak mı?
Not:Evde 320 GB'lik bir HDD'm bulunuyor.
Evet, Asus Prime B450M-K. Teşekkürler.Asus anakart ise direk atayım hazırda var
BIOS -> Advanced Mode (F7) -> Advanced -> AMD CBS -> Core Performance Boost -> Disabled.
İzlediğim bir video'da GHz değerini düşürerek verilen voltajı'da düşürüyordu. Bu sebeple sıcaklık'da düşüyordu. Hangi işlemi yapmam daha mantıklı. CPB Kapattığımda kaç GHz'de çalışacak?Evet, Asus Prime B450M-K. Teşekkürler.