Hangisi daha performanslı

Ercan Bey

80+
Reaksiyon skoru
57

Bu paralara bunlar alınmaz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 6900 XT pahalı. Attığım RX 6800 XT geçenlerde 13.799 TL'ydi bitmeden al bence. İyi bir modeldir.

Son düzenleme:
Bu paralara bunlar alınmaz.

RX 6900 XT pahalı. Attığım RX 6800 XT geçenlerde 13.799 TL'ydi bitmeden al bence. İyi bir modeldir.
Öncelikle teşekkür ederim. Ama sorum alınır mı diye değil hangisi daha performanslı. Çünkü tek tek almayacağım alacağım sistem seçenekleri arasında bu ekran kartları kullanılmış. 3070ti sistemi 27.000 TL - RX6800 sistem 26.000 TL işlemciler aynı diğer parçalarda da RX6800 lü sistemin parçaları bir tık daha iyi

Bence 6800 alinir. 3070in 8gb problem yaratabilir

Performanslari vram dahil olmadan ayni gibi vram dahil olunca 6800 geciyor

Bence 6800 alinir. 3070in 8gb problem yaratabilir

Performanslari vram dahil olmadan ayni gibi vram dahil olunca 6800 geciyor
Anladım dostum teşekkür ederim. Benimde aklımda 6800 var fakat “AMD alma, saçmalama” gibi bir kaç kişiden tepki aldım o yüzden burdan bilen arkadaşlara danışmak istedim. MSI olması ayrı bir güvende veriyor soğutma konusunda vs. diğer parçalarda yine MSI o yüzden optimizasyonunda performansa etki edeceğini düşünüyorum.

Anladım dostum teşekkür ederim. Benimde aklımda 6800 var fakat “AMD alma, saçmalama” gibi bir kaç kişiden tepki aldım o yüzden burdan bilen arkadaşlara danışmak istedim. MSI olması ayrı bir güvende veriyor soğutma konusunda vs. diğer parçalarda yine MSI o yüzden optimizasyonunda performansa etki edeceğini düşünüyorum.
Driver sorunları sorun değil diyorsan al. Dünden beri 4-5 kişi driver sorunu yaşadı. 1 update getiriyorlar yok dx hatası yok dll hatası vs. Wattmanları zaten saymıyorum. Biz bir günde NVİDİA fan boyu olmadık 😀. Bizi AMD, NVİDIA fan boyu yaptı

Öncelikle teşekkür ederim. Ama sorum alınır mı diye değil hangisi daha performanslı. Çünkü tek tek almayacağım alacağım sistem seçenekleri arasında bu ekran kartları kullanılmış. 3070ti sistemi 27.000 TL - RX6800 sistem 26.000 TL işlemciler aynı diğer parçalarda da RX6800 lü sistemin parçaları bir tık daha iyi
RX 6800 al. Wattman sorunları ekran kartından değildir. Psu'un kötüyse de olabilir, 16 GB VRAM seni uzun süreler götürür. Nvidia diye 8 GB hatasına düşme, yetmeyecek.

Rx6800 tabi. 16 gb vram özellikle 1 2 sene sonra farkını daha çok belli edecek

Geri