Neler Yeni

Yardım Hangisi Kasa Daha İyi Sizce..!!!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Kasa Alacağım Ama Sizce Hangi Kasayı Almalıyım (Game Garaj Hasır Kasa Olarak Alacağım) Ama Karar Veremedim.. 360mm Radyatörle Kullanacağım Kasa Sizce Hangisi Olmalı
Aklımda Kalan Kasalar Asus Tuf GT501VC Ve Cooler Master MasterBox 600 TG Ama Bunun Dışında Öneriniz Varsa..

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Göksel
hocam aradaki fiyat farkı hangisinin daha iyi olduğunu zaten belli etmiyor mu

Shourd

80+ Gold
Kasa Alacağım Ama Sizce Hangi Kasayı Almalıyım (Game Garaj Hasır Kasa Olarak Alacağım) Ama Karar Veremedim.. 360mm Radyatörle Kullanacağım Kasa Sizce Hangisi Olmalı
Aklımda Kalan Kasalar Asus Tuf GT501VC Ve Cooler Master MasterBox 600 TG Ama Bunun Dışında Öneriniz Varsa..
ikiside çok alakasız fiyat bandında bütçe nedir maksimum?

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aradaki fiyat farkı hangisinin daha iyi olduğunu zaten belli etmiyor mu
Bence Etmiyor Keza Sistem Olarak Değerlendirmiyorum Sadece Kasa Olarak Soruyorum Yanlış Anlamayın İç Donanımlar Belirlendi Şuan Ama Dış Kasayı Soruyorum Hangis Daha Sağlamdır Hava Akışı Olarak Ve Dayanıklılık Olarak Keza Dayanıklılık Diyorum Çünkü Ayak Altı Bir Konumda Duracak Bu Kasa.. Keza Evde İnsanlar Ayağını Vsr Çarpabilirler Bazen Konulacağı Konumu Gereği.. Yoksa İç Sistem Belli..

Sanardess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Yurdakul
hocam bence cevap belli

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Bence Etmiyor Keza Sistem Olarak Değerlendirmiyorum Sadece Kasa Olarak Soruyorum Yanlış Anlamayın İç Donanımlar Belirlendi Şuan Ama Dış Kasayı Soruyorum Hangis Daha Sağlamdır Hava Akışı Olarak Ve Dayanıklılık Olarak Keza Dayanıklılık Diyorum Çünkü Ayak Altı Bir Konumda Duracak Bu Kasa.. Keza Evde İnsanlar Ayağını Vsr Çarpabilirler Bazen Konulacağı Konumu Gereği.. Yoksa İç Sistem Belli..
O zaman sadece kasa linklerini paylassaydiniz dogru anlasilirdi. Ikinci linkteki kasa hava akışı açısından daha iyi olur.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
O zaman sadece kasa linklerini paylassaydiniz dogru anlasilirdi. Ikinci linkteki kasa hava akışı açısından daha iyi olur.
Yani.. Birinde 13 Tane'mi Kasa Var Diğerinde 5-/-7 Tane Kasa Var Ondan Dolayı Attım..
EKLEMEM GEREK KASANIN TAMAMI DEĞİL SADECE DIŞINDAN BAHSEDİYORUM İÇİNDEKİ GPU-/-CPU FALAN BELLİ BEN SADECE DIŞ KASADAN BAHSEDİYORUM SİZCE HANGİSİNİ SEÇSEM DAHA İYİ SOĞUTMA YAPARIM HAVA AKIŞI BAKIMINDAN VSR DİYE..!!!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Bu Arada Çok Özür Dilerim Ama Eklemeyi Unutmuşum Oradaki KASA Sekmesindeki Benim Seçtiğim Seçenek Dışındaki Kasalardan Da Hangisi İyi Diyerek Soruyorum Bir Yandan Yani Yanlış Anlatmışım Anladığım Kadarıyla O Yüzden Eklemek İsteri Sadece Benim Yukarıdaki Yazıda Belittiğim Kasalar Olan ASUS TUF 501 İle Cooler Masterbox Falanın Dışındakiler De Dahil Hangisinde Hava Akışı En İyisidir Keza FSP Velor Mu Veltor Mu Ne Diye Kasa markaları Falan Var Onlara Ait Bir Hava Akış Testi Yapılan Bir Kanal Göremedim Keza O Yüzden Soruyorum Özellikle..
Yoksa Asus Tuf'ın Cooler Master'ın Vsr Hava Akış Testleri Var Pozitif Negatif Akış Olan Basıncın Pozitif, Negatif Olan Yerlerin Gösterildiği Yerler Vsr Gösteren Videolar Var Lakin O FPS Ve Veltor Gibi Markaların Ki Yok (En Azından Ben Göremedim) Ondan DOlayı Soruyorum..

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Hocam(lar) Kasaların İncelemelerinde Gördüğüm Kadarıyla 2x3,5 Yada 2x2,5 HDD Desteği Var Bunlarda Ama Bende 3 Adet HDD Var Bu 3.HDD'yi De Kullanmak İstiyorum Çözümü Yokmuduru Hocam Dışarıdan Ek Aparat İle Bağlamadan Olacak..?! Ne Bİliyim Bir Aparat Var SSD Kısmına Bi Takıyorsun Oluyor Sana HDD Yuvası Falan Gibi.. Extradan HDD Hub Alıp Dışarıdan Bağlamak İstemiyorum her şey Kasa İçerisinde Kalsın İstiyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,212
Üyeler
161,408
Son üye
Altnpck13
Top Bottom