Neler Yeni

Çözüldü✓ Nvidia RTX 4070 SUPER sistem önerisi?

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
Yarını bekleyin önerim bu yönde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemlerden biri kesinlikle orta segment atar
Bekliyorum hocam, buraya konu açılır herhalde. Gerçi stoklar az oluyor ama bakalım iyi bir şey varsa inceleriz. Çok da anlamıyorum iyi mi kötü mü olacak fiyatına göre :D

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
Shark 7a 1,5 hafta önce 38299 du 16gb lexar ram güzel bir ekran kartı değişmesi veya 32gb ram ama palit ekran kartı 40,400 e fln geliyordu
Valla daha bugün arayışa geçtim, bir fırsat çıkarsa alacağım hemen. Uzun ömürlü 70 superli bir şey bakıyorum bakalım. Parçalardan anlasam biraz özelleştirmeyle hallederdim belki de.

Bu sistemi gördüm etrafta baya bu forumda, iyi mi acaba? 4070 Superli tek sistem 40 a sanırım. Yükseltilmesi gereken bir şeyi var mıdır?

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Valla daha bugün arayışa geçtim, bir fırsat çıkarsa alacağım hemen. Uzun ömürlü 70 superli bir şey bakıyorum bakalım. Parçalardan anlasam biraz özelleştirmeyle hallederdim belki de.
Palit , gainward 2 fanlı alma arkası plastik kötü modeller, msi ventusta çok önermem pny falan da öyle galax zotac fp olarak en iyi ürünler goatlarda gaming x msi ve asusun tüm seriler

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
Palit , gainward 2 fanlı alma arkası plastik kötü modeller, msi ventusta çok önermem pny falan da öyle galax zotac fp olarak en iyi ürünler goatlarda gaming x msi ve asusun tüm seriler
İlla 50k şart yani super için haha

Bu sistemi gördüm etrafta baya bu forumda, iyi mi acaba? 4070 Superli tek sistem 40 a sanırım. Yükseltilmesi gereken bir şeyi var mıdır?
Şu sisteme yorumun nedir hocam görmedin sanırım. Baya dönüyordu etrafta.

Arabasevdalısı

80+ Bronze

Ram seçenekleri yetersiz, ilerde değiştiririm derseniz alınabilir lexar 8x2 ile birde ben b650 yapardım 500 verip anakartı 41400 e geliyor ama m2 seçeneği aşırı pahalı 1400 tl özelleştirme için oda - yazar ama ekran kartı zotac oda + yazar 650 watt msi dışındaki seçenekler falan derkende bilemedim açıkçası

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen

evet en az 45k şart

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Hocam 45 e önerebileceğiniz var mı? Super olmasını istiyorum. Ram 32 ve ssd 1 tb. Kurtarır mı?
1725537079531.png

tek çare bu gibi ama nakart korkutuyor 1 tık

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Top Bottom