Neler Yeni

Çözüldü✓ Nvidia RTX 4070 SUPER sistem önerisi?

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Anakart B650M-R baya iyi olur.
RAM Lexar 2x8gb mi ne vardı ondan veya aynı kalabilir de ram.
SSD Crucial 1TB P3 PLUS serisi
Kasa da ya seçili olan MSI kalsın yada Cougar olabilir. Cougar alman markası. Ama bilindiklik için MSI kalabilir. Alan kişi bu şekilde alabilir. H.o. ha unutmadan, o işlemciye soğutucu lazım dolayısıyla GamingGen'den Thermalright Peerless Assassin 120 soğutucusu alınabilir 1.300tl ile. Ve yeterli olur her şey.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Anakart B650M-R baya iyi olur.
RAM Lexar 2x8gb mi ne vardı ondan veya aynı kalabilir de ram.
SSD Crucial 1TB P3 PLUS serisi
Kasa da ya seçili olan MSI kalsın yada Cougar olabilir. Cougar alman markası. Ama bilindiklik için MSI kalabilir. Alan kişi bu şekilde alabilir. H.o. ha unutmadan, o işlemciye soğutucu lazım dolayısıyla GamingGen'den Thermalright Peerless Assassin 120 soğutucusu alınabilir 1.300tl ile. Ve yeterli olur her şey.
kanka almayı dusunuyomda dediklerini yaptım 44 lük olduk stock alsak olmuyo mu ya daha 2k alcaz sogutucu saymıyom bile

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
kanka almayı dusunuyomda dediklerini yaptım 44 lük olduk stock alsak olmuyo mu ya daha 2k alcaz sogutucu saymıyom bile
Hocam bütçen ne kadar? Ona göre kaliteyi artırıcam. Merak etme, kötü parça seçtirmem. Bilmiyorsam araştırırım, biliyorsam da öneririm. Sen yaz sayıyı bende ona göre özelleştireyim. İstersen stock da alabilirsin ama daha paran varsa özelleştirerek almak en mantıklısı olur.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Hocam bütçen ne kadar? Ona göre kaliteyi artırıcam. Merak etme, kötü parça seçtirmem. Bilmiyorsam araştırırım, biliyorsam da öneririm. Sen yaz sayıyı bende ona göre özelleştireyim. İstersen stock da alabilirsin ama daha paran varsa özelleştirerek almak en mantıklısı olur.
simdi söyle aslında bütceyi bi tık asmıs olabilirim zaten :S 2k monitörle 50k diyelim

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Hocam bu VA panel, üzer. Birde Vatan, GamingGen'den önerebilirim isterseniz. Vatan taksit için daha iyidir. 2k 165hz-180hz monitör bakayım mı?
zahmet vermeyeyim vatan daha iyi olur gibi, gaminggen 6 taksit kaldırmasa (kendilerini arayıp sordum banka yapıyor bi daha ne zaman gelcek bilmiyoruz dedi) gaminggenden 7800xt lerden birini alcaktım ultima digerleri vs daha icime sincekti taksit kalkınca vatan dondum mecbur. taksitin oldugu heryer olur amazon hepsiburada vs.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
zahmet vermeyeyim vatan daha iyi olur gibi, gaminggen 6 taksit kaldırmasa (kendilerini arayıp sordum banka yapıyor bi daha ne zaman gelcek bilmiyoruz dedi) gaminggenden 7800xt lerden birini alcaktım ultima digerleri vs daha icime sincekti taksit kalkınca vatan dondum mecbur. taksitin oldugu heryer olur amazon hepsiburada vs.
Hocam şimdi şöyle, 10.2k ha 2k 180hz ips monitör var burda:

Buna bi bakın, yorumunuza göre sistem ayarlim.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
hocam gaminggen taksitsiz olmaz maalesef. sizi de yordum kb.
Önemli değil hocam zevk alıyorum. İsteklerinizi tam yazabilir misiniz? FHD monitör derseniz PC'ye daha fazla bütçe kalır. Daha iyi PC alırsınız. Monitör de önemli evet ama PC daha vahim malum fiyatlardır odur budur falan.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Bu attığın nedir hocam tam anlamadım, bunu mu al diyorsun
4070 super, 4070 alacaksan İkinci monitör düşünüyorsan 7600 alman zorunlu her türlü bütçeye ekle , palit gainward bir model alacaksan 36- 37 ye düşmesini bekle yada daha üst bandlarda galax , zotac tercih et, yarın itopyadanda güzel bir sistem gelebilir, msi ventus , gainward ghost ,düz 2 fanlı palit iyi bir indirim olmazsa önermem

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Önemli değil hocam zevk alıyorum. İsteklerinizi tam yazabilir misiniz? FHD monitör derseniz PC'ye daha fazla bütçe kalır. Daha iyi PC alırsınız. Monitör de önemli evet ama PC daha vahim malum fiyatlardır odur budur falan.
27 inç şart degil ama daha büyük olmasın, en az 165hz, 1-0.5ms mümkünse en fp kaliteli ghosting gibi can sıkıcı problemlerle anılmayan bi monitör illa bişeyler eksik olacak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 super alacaksan İkinci monitör düşünüyorsan 7600 alman zorunlu, palit gainward bir model alacaksan 36- 37 ye düşmesini bekle yada daha üst bandlarda galax , zotac tercih et, yarın itopyadanda güzel bir sistem gelebilir, msi ventus , gainward ghost ,düz 2 fanlı palit iyi bir indirim olmazsa önermem
burdaki zotac 2. ekran düsünmüyorum 7500 idare eder gibi geldi. en büyük problem bir alacagım var onun bir kısmını boyle almıs olacagım icin karsı taraf taksit istiyor elimizde bir vatan kaldı taksitli, yinede yarın itopya sistemlerinide görmek isterim, daha ucuza bulursam güzel fp bi sistem ekranı diger türlü alırım belki bilemedim.

Top Bottom