Neler Yeni

Çözüldü✓ Nvidia RTX 4070 SUPER sistem önerisi?

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
Hocam benim konu güme gitmiş biraz, keşke kendi konunu açıp arkadaşı etiketleseydin :D
27 inç şart degil ama daha büyük olmasın, en az 165hz, 1-0.5ms mümkünse en fp kaliteli ghosting gibi can sıkıcı problemlerle anılmayan bi monitör illa bişeyler eksik olacak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

burdaki zotac 2. ekran düsünmüyorum 7500 idare eder gibi geldi. en büyük problem bir alacagım var onun bir kısmını boyle almıs olacagım icin karsı taraf taksit istiyor elimizde bir vatan kaldı taksitli

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Hocam benim konu güme gitmiş biraz, keşke kendi konunu açıp arkadaşı etiketleseydin :D
çok özür diliyorum hocam haklısınız özelden yazayım, hiç öyle düsünmedim. Ben de size bu sistemi önermistim aslında almayı dusundugum icin.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
çok özür diliyorum hocam haklısınız özelden yazayım, hiç öyle düsünmedim. Ben de size bu sistemi önermistim aslında almayı dusundugum icin.
Evwt hocam benim de hoşuma gitti, arkadaşın yazdığı önerilerle 44 e çıkıyor sanırım. Ama işlemci soğutucu hariç oldu tabii onu da eklesek 46 yapıyor sanırım. Bunu düşünüyorum ben de ya da gaminggen den cherryson. İkisi arasındayım

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Evwt hocam benim de hoşuma gitti, arkadaşın yazdığı önerilerle 44 e çıkıyor sanırım. Ama işlemci soğutucu hariç oldu tabii onu da eklesek 46 yapıyor sanırım. Bunu düşünüyorum ben de ya da gaminggen den cherryson. İkisi arasındayım

bir tık daha kaliteli ama bu fiyatlara ekran kartı markaları hep bu tarz maalesef, onun dısı markalar biraz daha kaliteli tabi.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
27 inç şart degil ama daha büyük olmasın, en az 165hz, 1-0.5ms mümkünse en fp kaliteli ghosting gibi can sıkıcı problemlerle anılmayan bi monitör illa bişeyler eksik olacak zaten.

burdaki zotac 2. ekran düsünmüyorum 7500 idare eder gibi geldi. en büyük problem bir alacagım var onun bir kısmını boyle almıs olacagım icin karsı taraf taksit istiyor elimizde bir vatan kaldı taksitli, yinede yarın itopya sistemlerinide görmek isterim, daha ucuza bulursam güzel fp bi sistem ekranı diger türlü alırım belki bilemedim.
d
Gainward ve palit modellerinde sıcaklık dağılımı vrame yükleniyor msi ventusda sorunlu ama msi garantisi güzelBen bu sistemin benzerini 1 ay önce 4070 asus dual modeli 32gb 6000mhz ram 1tb pcie 4.0 m2 750 watt bronze güç kaynağı ile hepsinin 38500 e aldım 5500 e arkadaşıma satıp 7500f i işlemciyide 2.5 farkla 7700 yaptım pc 41 e geldi 4070-7700 sistem arkadaşın attığı mönitörü 7999 a aldım vq27aq3a yı sol monitörede ips 5k verdim mouse klavyem iyi parçalar vardı onlarada Sizin için 5 yazayım , kulaklığa girmiyorum kendi beatsimi kullanıyorum ben onada 1000 yazın , xbox gamepad 3000 yazın derken dolu dolu herşeyi kullanabileceğim bi pc sadece bilgisayarla bitmiyor sırf mouse klavye tek monitör oynamaktan keyif alıyorsanız bilmem, ama bi yarım sistem parasıda yan parçalara vermeden düzgün bir setup olmayacağını düşünüyorum açıkçası

bir tık daha kaliteli ama bu fiyatlara ekran kartı markaları hep bu tarz maalesef, onun dısı markalar biraz daha kaliteli tabi.
.

Son düzenleme:

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
d
Gainward ve palit modellerinde sıcaklık dağılımı vrame yükleniyor msi ventusda sorunlu ama msi garantisi güzel
Ben bu sistemin benzerini 1 ay önce 4070 asus dual modeli 32gb 6000mhz ram 1tb pcie 4.0 m2 750 watt bronze güç kaynağı ile hepsinin 38500 e aldım 5500 e arkadaşıma satıp 7500f i işlemciyide 2.5 farkla 7700 yaptım pc 41 e geldi 4070-7700 sistem arkadaşın attığı mönitörü 7999 a aldım vq27aq3a yı sol monitörede ips 5k verdim mouse klavyem iyi parçalar vardı onlarada Sizin için 5 yazayım , kulaklığa girmiyorum kendi beatsimi kullanıyorum ben onada 1000 yazın , xbox gamepad 3000 yazın derken dolu dolu herşeyi kullanabileceğim bi pc sadece bilgisayarla bitmiyor sırf mouse klavye tek monitör oynamaktan keyif alıyorsanız bilmem, ama bi yarım sistem parasıda yan parçalara vermeden düzgün bir setup olmayacağını düşünüyorum açıkçası
laptop yoneleyim dedim, baktıgım modeller 2 günde 3-4k ile ekran kartına göre 6-7k arası zam yedi nerdeyse tüm modeller, yani simdi acele de tahsilat lazım gibi arada kaynıcak yoksa :D bazen elinde olmuyo bana kalsa kasıma kadar beklerim en kotu kasım indirimlerinde ekran falan alınır ama işte.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
laptop yoneleyim dedim, baktıgım modeller 2 günde 3-4k ile ekran kartına göre 6-7k arası zam yedi nerdeyse tüm modeller, yani simdi acele de tahsilat lazım gibi arada kaynıcak yoksa :D bazen elinde olmuyo bana kalsa kasıma kadar beklerim en kotu kasım indirimlerinde ekran falan alınır ama işte.
Yarın itopya bir goat atar gibime geliyor acil karar vermeyin ben dolu dolu bir setupı 38500 e kurup üstüne upgrade de yaptım doğru sistemi beklemek önemli olan

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Yarın itopya bir goat atar gibime geliyor acil karar vermeyin ben dolu dolu bir setupı 38500 e kurup üstüne upgrade de yaptım doğru sistemi beklemek önemli olan
güle güle kullanın hocam darısı basımıza, ben de normalde baya beklerim arastırırımda işte elde olmuyo bazen

Arabasevdalısı

80+ Bronze
güle güle kullanın hocam darısı basımıza, ben de normalde baya beklerim arastırırımda işte elde olmuyo bazen
Yarını bekleyin önerim bu yönde

Bu sistemlerden biri kesinlikle orta segment atar

Ekler

• IMG_1745.png
    IMG_1745.png
    1.2 MB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
YAKUP CELIK
4070 super, 4070 alacaksan İkinci monitör düşünüyorsan 7600 alman zorunlu her türlü bütçeye ekle , palit gainward bir model alacaksan 36- 37 ye düşmesini bekle yada daha üst bandlarda galax , zotac tercih et, yarın itopyadanda güzel bir sistem gelebilir, msi ventus , gainward ghost ,düz 2 fanlı palit iyi bir indirim olmazsa önermem
hocam bjrseyi merak ettimde neden 2 monitör alacaksak 7500f ten 7600 e geciyoruz 7500f ekran kartsız calısmazda 2 monitorude gpuya baglasak olmazmi?

Arabasevdalısı

80+ Bronze
hocam bjrseyi merak ettimde neden 2 monitör alacaksak 7500f ten 7600 e geciyoruz 7500f ekran kartsız calısmazda 2 monitorude gpuya baglasak olmazmi?
Olur yüzde 20 civarı performans kaybediyor ekran kartınız 12gb VRAM yetmemesi yüzünden ultra ayarlarda 2k oynuyorsanız 7600 bunu yaşamamanızı sağlar

Top Bottom