Hangisi Monster / hp omen / Msi/ acer nitro

Hangisi Monster / hp omen / Msi/ acer nitro

• monster Tulpar T5 V20.1

Oylar: 4 44.4%
  • hp Omen 15-EK0001NT

Oylar: 3 33.3%
  • acer nitro 5

Oylar: 1 11.1%
  • msi GF65 THIN

Oylar: 1 11.1%

• Oy kullanan toplam üye
    9
  • Anket kapatıldı .

nukrocuk

80+
Reaksiyon skoru
6
merhaba arkadaslar malum artan fıyatlar nedenıyle acılen laptop almam lazım
muhendıslık ogrencısıyım kullancagım uygulamalar matlab ,comsol, key creator ,siemens nx
oynayacagım oyunlar rdr rubg rust tarzı oyunlar
bırkac pc nın arasında kaldım bunlar arasından secım yapmanızı ısteyecegımbu fıyat aralıgında sızınde onerecegınız seyler varsa beklıyorum

ilk pc monster monster fıyat performans olarak gecıyor fakat son gunlerde kulllanıcılardan artarak gelen sıkayetler bende bır guvensızlık olusturdu acıkcası aynı zamanda dıger markalardan asırı derece ucuz olması kafa karıstııryor sıcaklık degerlerı kımınde 100 dereceyı goruyor kımınde 85 lerde kalıyor bu durum kafamı karıstırıyor monsterın pcsı bana guven vermıyorken servısı ılgılenmesı gayet guven verıyor baska markalar 90 dereceyı gecmezken bu markada 95 derecelerı rahat gormek can sıkıcı 10k para verıyoruz adam akıllı bısey olsun dıye dusunuyorum ayrıca son bırkac aydır kulagıma olu pıksel muhabbetı cok gelır oldu

ıkıncı pc acer bu urunde de tek eksıklık 2060 olmaması ve acer konusunda hıc deneyımım bılgım yok garantısı servısı vs vs

ucuncu urun hp den hp dıyınce bazı arkadaslar dırekt uzak dur dıyor ısınma sorunundan oturu fakat tasarımı vs gayet hos duruyor

(ındırıme gırıyor ara ara suan 9.9 k ama ındırımde 8.8k oluyor)

son pc msi msi ya ısınıyor soyle boyle dıyen pek gormedım laptop bu tabı ısınır ama 85 makul 90 dereceden sonrabenı urkutur 8 gb olması ve i5 olması dısında bır eksıklik goremedım

asus tuf , dell 5 se serısınden eklemeyı laptop eklemeyı ısterdım fakat tuf ların 60 hz ekran + 8 gb ram ıle gelmesı dell ın ıse 105 dereceyı gormesı benı bunlardan sogutan etkenler oldu

Her turlu yorum gorus ve onerılere acıgım arkadaslar

Keşke MSI olanı alsaydin

Geri