- Reaksiyon skoru
- 415
- Bütçe
- 9999
Genelde Valorant Csgo Lol Oynuyorum
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)
a9 ultra max 2.0 al keyfine bakGenelde Valorant Csgo Lol Oynuyorum
1-)
Alıntıyı görüntüle
2-)
Alıntıyı görüntüle
3-)
Alıntıyı görüntüle
4-)
Alıntıyı görüntüle
5-)
Alıntıyı görüntüle
gpx2 sipariş ettim gelince yazarım hocam size ona göre öneririmGenelde Valorant Csgo Lol Oynuyorum
1-)
Alıntıyı görüntüle
2-)
Alıntıyı görüntüle
3-)
Alıntıyı görüntüle
4-)
Alıntıyı görüntüle
5-)
Alıntıyı görüntüle
Neden wraithden bir şey almamalıyız çok merak ettimKesinlikle wraightten bi şey almamalısın. Logitech ya da Razer ikisinde de çok memnun olacağını düşünüyorum.
Belki de tüketici olarak kendine saygısı vardır adamın.Neden wraithden bir şey almamalıyız çok merak ettim![]()
Kendi bir sorun yaşamışsa yaşamıştır buda wraithden kesinlikle hiçbirzaman alışveriş yapılmaz demek değil 4 tane ürün aldım hiçbirindede sorun yaşamadım kısmen marka diye aldığım razer gibi ürünlerde daha çok sorunlarla karşılaştım.Belki de tüketici olarak kendine saygısı vardır adamın.
İnsanların wraith eleştirilerinin altında sadece alışverişteki memnuniyetsizlik yatmıyor.(Tüketici hakları kanununa aykırı iade politikası) Tüketici bilinçleri yatıyor. Kanuna aykırı şekilde uygulanmaya çalışılan şirket politikası hedef alınıyor. Yoksa birçok farklı markanın ürününü ülkeye sokuyorlar. Bence tüketicilerin kanını emmedikleri sürece bu tip firmalar artmalı.Kendi bir sorun yaşamışsa yaşamıştır buda wraithden kesinlikle hiçbirzaman alışveriş yapılmaz demek değil 4 tane ürün aldım hiçbirindede sorun yaşamadım kısmen marka diye aldığım razer gibi ürünlerde daha çok sorunlarla karşılaştım.