Çözüldü✓ Hangisini alayım (klavye) ?

Carami0

80+
Reaksiyon skoru
76
bana kalırsa bütçede sıkıntı yaşamıyorsan w75 en iyi serçim olur çünkü attığın diğer 3 klavyeye kıyasla manyetik olması büyük bir avantaj sağlıyor ve bu gerçekten fark ediliyor oyunlarda ona bütçen yetmez ise mad 60-68 en iyi ikinci seçenektir onun dışıında mekanikl klavyelerde göürnütüye bakıp alabilirisin çok bir farklılık olucağıonı sanmıyorum ama bütçede sıkıntın yoksa w75 yerine mchose jet 75 bakabilirsin yaklaşık 4 aydır falan bu klavyeyi kullanıyorum ve sesi ve performansı gerçekten tatmin edici özellikle sesini ben gerçekten çok beğendim araştıurmanın öneririm

bana kalırsa bütçede sıkıntı yaşamıyorsan w75 en iyi serçim olur çünkü attığın diğer 3 klavyeye kıyasla manyetik olması büyük bir avantaj sağlıyor ve bu gerçekten fark ediliyor oyunlarda ona bütçen yetmez ise mad 60-68 en iyi ikinci seçenektir onun dışıında mekanikl klavyelerde göürnütüye bakıp alabilirisin çok bir farklılık olucağıonı sanmıyorum ama bütçede sıkıntın yoksa w75 yerine mchose jet 75 bakabilirsin yaklaşık 4 aydır falan bu klavyeyi kullanıyorum ve sesi ve performansı gerçekten tatmin edici özellikle sesini ben gerçekten çok beğendim araştıurmanın öneririm
teşekkür ederim zahmet edip yazdığın için tavsiyeni dikkate alacağım
W75 iyi gözüküyor olsa da bi yandan kablosuz da olmasını istediğim için kararsız kalıyorum

W75 iyi gözüküyor olsa da bi yandan kablosuz da olmasını istediğim için kararsız kalıyorum
bana kalırsa kablosuz gerçekten iyi değil temiz görünürlük açısından positive avantajıo olsada delay oluyor genellikle ve manyetik kablolu alabilecek bütçen varken kablosuz mekanik almak bence pek mantıklı değil ama bu tercih meselesidir

eger kablosuz istersen fun60 lar var onun disinda w75 en safe secenek olur ustteki arkadas delay demis ancak ben kullanirken fun60 da asla delay hissetmedim

4k ya mad 68 pro da bakabilirsin metal kasayla geliyor

4k ya mad 68 pro da bakabilirsin metal kasayla geliyor
4k ya artik mad light daha mantikli yeni versiyonu gorunus olarakda daha guzel bence

Kablosuz alacaksan 4000tl ye manyetik almaya çalış mekanik olacaksa aula f75 almanı önerim

Boş şeylere takılma hangisi hoşuna gidiyorsa onu al 8000mah bataryalı olmasına öncelik verebilirsin 2-3knın üstüne çıktın mı hepsi aynı alüminyum ya da karbon fiber gibi isteğin yoksa boşuna ekstra para vermene gerek yok

Hocam W75 kullanıyorum 10/10 klavye Türkçe klavyeden geçiyorsan 1-2 hafta alışma sürecin olur en fazla sonrasında premium klavye hissiyatı almaya başlarsın kesinlikle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri