Hangisini Almalıyım ?

Zeq35

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba şuan fiyatları aşağı yukarı aynı ve kararsız kaldım hemen foruma danışmak istedim yeni yayıncılığa başlıyacağım mikrofon önemli ve tabi uzun kullanım da rahatlığı da önemli tavsiyelerinizi bekliyorum

Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

RAMPAGE R36 Drop 7.1 Usb Surround Gaming Mikrofonlu Kulaklık Siyah

Drop'ta mikrofona ses verme var, Comfort tercih ederim.

Comfort daha mantıklı olacaktır. Drop modelinde sıkıntılar vardı.

Drop'ta mikrofona ses verme var, Comfort tercih ederim.
ses verme derken kendi sesini mi duyuyorsun yani kapatma seçeneği vb yok mu pek bilgim yok
Post automatically merged:

Merhaba şuan fiyatları aşağı yukarı aynı ve kararsız kaldım hemen foruma danışmak istedim yeni yayıncılığa başlıyacağım mikrofon önemli ve tabi uzun kullanım da rahatlığı da önemli tavsiyelerinizi bekliyorum

Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

RAMPAGE R36 Drop 7.1 Usb Surround Gaming Mikrofonlu Kulaklık Siyah

drop u listeye ekleme nedenim şuan fiyatı 280 tl normalde 400 700 arası bir ücretle satılıyor indrimdeyken kaçırmıyım mı diye kararsız kaldım

ses verme derken kendi sesini mi duyuyorsun yani kapatma seçeneği vb yok mu pek bilgim yok
Kronik sorun olarak, bilgisayardaki sesleri mikrofona iletiyor ve bütün seslerin karşıya gidiyor. Bilinen çözümü de yok maalesef, tasarım olarak Comfort'tan iyi olsa da donanımları aynı sayılır. Comfort'ta mikrofon sorunu da yok.

Kronik sorun olarak, bilgisayardaki sesleri mikrofona iletiyor ve bütün seslerin karşıya gidiyor. Bilinen çözümü de yok maalesef, tasarım olarak Comfort'tan iyi olsa da donanımları aynı sayılır. Comfort'ta mikrofon sorunu da yok.
evet ama fiyatını bu kadar düşük gördüğüm için aklım dropa kaydı

evet ama fiyatını bu kadar düşük gördüğüm için aklım dropa kaydı
Normalde olması gereken fiyatı bu, önceden bu fiyattaydı ama drop plus modelinin stoğu bitince herkes bunu aldı, stoklardan dolayı da fiyatı hak etmediği seviyelere ulaştı.

Anladım, mikrofon kalitesi iyi olan aynı klasman da 300 tl yi aşmayan rampage RGW9 Comfort haricinde önerebiliceğin bir kulaklık var mı ?

Anladım, mikrofon kalitesi iyi olan aynı klasman da 300 TL yi aşmayan rampage RGW9 Comfort haricinde önerebiliceğin bir kulaklık var mı ?
En iyisinin Comfort olduğunu düşünüyorum. Gamepower'ların neredeyse hepsinde dip ses veya cızırtı çıkıyor. Sorunsuz en iyi kulaklık bu bu bütçede :)

En iyisinin Comfort olduğunu düşünüyorum. Gamepower'ların neredeyse hepsinde dip ses veya cızırtı çıkıyor. Sorunsuz en iyi kulaklık bu bu bütçede :)
tamamdır comfortu baya araştırdım galiba alıcam inşallah fiyatı artmaz 2 hafta sonra

tamamdır comfortu baya araştırdım galiba alıcam inşallah fiyatı artmaz 2 hafta sonra
İnşallah. Comfort'ta stok bolluğu var, dolar artınca fiyatı artmıyor, aksine azalıyor bile :D artacağını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,168
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri