İkinci el ilanlara bakmak ne kadar sağlıklı?Zotac trinity 24 GB 3090(hb faturalı tr ürünü sıfır açılmamış paket. 1 sene önce alınmış ama hiç açılmamış diyor)
Evga ftw3 ultra 3080 ti(sıfır yurtdışı amerikadan alınma)
3090 20k TL
3080 ti 16k TL
doğru. genelde bu kutusu açılmamış ürünler ne hikmetse bi miningte içinden geçilmiş oluyor. toz moz yakalıyorsun kartın içinde soruyorsun diyorsunki bu toz ne madem kutusu açılmamıştı diyorlar birde yav bizim oğlan evde veeeğğlorant oynamış bi test etmek için. yersen tabi yemezsen gargara falanİkinci el ilanlara bakmak ne kadar sağlıklı?
Adam 1 sene önce almış faturalı garantili tamam ama 1 yıl hiç açılmamış ekran kartı kulağa saçma gelmiyor mu?
3080ti için ileride bir sorun çıksa amerikadan alınmış ürünü servise gönderebilme imkanın olacak mı?
Çok saçma durumlar işte. Yememek lazım bu lafları dilin bir yanarsa toparlamak zaman alır şu fiyatlara baksanadoğru. genelde bu kutusu açılmamış ürünler ne hikmetse bi miningte içinden geçilmiş oluyor. toz moz yakalıyorsun kartın içinde soruyorsun diyorsunki bu toz ne madem kutusu açılmamıştı diyorlar birde yav bizim oğlan evde veeeğğlorant oynamış bi test etmek için. yersen tabi yemezsen gargara falan![]()
valla ben vok-friday2deki 3060tiyı satmaya çalıştım. kafayı yedirdiler bana 1 yıl önce alınmış kartları benim kartla emsal tuttanlar mı dersin, mining olduğunu bildiği halde garantilerinin devam ettiği gösterip fiyat öldürmeye çalışan mı dersin. neler neler. üstelik bendeki kartta aralık 2022 çıkışlı düşün bak mining eylül 2022 bitmiş benim kart aralık 2022'li adam bana diyorki 2021de alınmış 3070 var garantilide gider onu alırım. işte bu gibi kendini hem alıcı hem satıcı kısmında kendini ileri düzey zekalı zannedenler mining kartları kolay alıp satabileceğini ve mining olmayan kartları ucuza indiregandileceğiniz sanıyorlar.Çok saçma durumlar işte. Yememek lazım bu lafları dilin bir yanarsa toparlamak zaman alır şu fiyatlara baksana
O seviyelere çıkıldığında bence 0 almak daha mantıklı. Tabi bu benim görüşüm ama satanı tanımıyorsan 2.el teknlojik hiçbir şey alınmaz bence.O zaman 8 9 k ya temiz kullanılmış bir minşngli kart alıcam yada 21k verip 0 3080 ti alıcam