Elim otomatik bıraktı çünkü artık elim yokD-dsotum çabuk bırak elinden onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araştırmaya ve sabretmeye bakar her şey ben bile 2500 TL ye hayalimdeki sistemi topladım
Tek elle nasıl yazıyon eger sağ elinse sana cok kötü haberim varElim otomatik bıraktı çünkü artık elim yok
Reklamlardada öyle xdizoly sistemler çok güzel 10 kişiden 9'u izoly kullanıyor öneriyor yüzde 99.99 memnuniyet oranı (!)
İzoly Leto'da sıvı soğutma var yani bir zahmet.Fakat fotoğraflarda göstrerdiğim gibi Sinerji'de vs bu fiyatlara 32 gb ram + 240mm sıvı soğtuculu sisrtem toplanabiliyor zaten bu sistemiin çok satılacağını düşünmüyorumObjektif konuşmak gerekirse sistemin fiyatı gayet iyi. Şunu unutmayın, sadece ekran kartı karaborsaya düştüğü için bulabilirseniz 15k civarında. İşlemci RAM vs. de zaten alınabilecek maksimum seçimler gibi. Amaaa..
Ben bu sisteme güvenip satın almam. Hadi SSD'yi geçtim ama 20k+ bir sistemde İzoly'nin kime ürettirdiği belli olmayan bir PSU'ya güvenemem. Alacak olan da boşu boşuna hazır sistemdeki sıfır güç kaynağını değiştirmek istemez. Bir de yazmıyor ama umarım sıvı soğutma koymuşlardır
O sistem yerine bu alınabilir https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/toryum-s/Objektif konuşmak gerekirse sistemin fiyatı gayet iyi. Şunu unutmayın, sadece ekran kartı karaborsaya düştüğü için bulabilirseniz 15k civarında. İşlemci RAM vs. de zaten alınabilecek maksimum seçimler gibi. Amaaa..
Ben bu sisteme güvenip satın almam. Hadi SSD'yi geçtim ama 20k+ bir sistemde İzoly'nin kime ürettirdiği belli olmayan bir PSU'ya güvenemem. Alacak olan da boşu boşuna hazır sistemdeki sıfır güç kaynağını değiştirmek istemez. Bir de yazmıyor ama umarım sıvı soğutma koymuşlardır
Dostum DÖH de seninle aynı düşüncede zaten.Haklıyım ve gerçekleri söylemeyi seviyorum .
Sonradan çaktım ben onuDostum DÖH de seninle aynı düşüncede zaten.
İnno3d yi gamegaraj (Exa bilgisyar) getiriyor evet. İzoly bu ekran kartını ucuza satma ihtimalı yok zaten piyasa belli.Bişey söyliycem inno3d Türkiye haklarının disblatörü gamegaraj nasil gamegarajdan ucuza satıyor onu anlamadım he birde PSU 12v çıkışı 460w.
Çok mantıklı.Boş verin sinirden kızarmak yerine az bir şey bilginiz olup bu sistemi almadığınız için mutlu olun.