Rtx 3090Tabi ki çıkmayacağım.Adamın yaptığı yayınları görsen böyle düşünmezdin.Ara sıra gecelere kadar PC öneri yayınları yapıyor ve gayet de iyi yapıyor.
ryzen 9 5950x
izoly 120mm sıvı soğutma
izoly kasa psu
izoly ssd
Rtx 3090Tabi ki çıkmayacağım.Adamın yaptığı yayınları görsen böyle düşünmezdin.Ara sıra gecelere kadar PC öneri yayınları yapıyor ve gayet de iyi yapıyor.
eskiden yayınlarını izliyordum eğer bilmiyorsan hakaret ediyordu bazı kişilere ve bugün bana dc sunucusunda hakaret etti Alıntıyı görüntüle
Bazı videoları mı? Güldürme beni. Adamın 10 videosunun 9'u takipçi dolandırma kalan biri de inceleme falan.Tabi ki bazı videolarında malesef öyle , Donanım Arşivi sponsor olacağı firmayı dikkatlice seçiyor,ama Haqqus çoğunu kabul ediyor belliki.
Oha lan bu adam neymiş böyleeskiden yayınlarını izliyordum eğer bilmiyorsan hakaret ediyordu bazı kişilere ve bugün bana dc sunucusunda hakaret etti Alıntıyı görüntüle
Bu arada bu şaka değil i9 10900k lı sisteme 120mm ve izoly sıvı soğutma koydukları bi sistem vardı ekran kartı rtx 3070 di galiba bide sistemdeki kasa ve psu 2000 tllik izolylerde kullanılanla aynıydıRtx 3090
ryzen 9 5950x
izoly 120mm sıvı soğutma
izoly kasa psu
izoly ssd
İzol'nin kötü bir marka olduğunu biliyoruz, bu adamada izoly sponsorsa bu adam kazzzıkcının teki.Rtx 3090
ryzen 9 5950x
izoly 120mm sıvı soğutma
izoly kasa psu
izoly ssd
Bu arada bu şaka değil i9 10900k lı sisteme 120mm ve izoly sıvı soğutma koydukları bi sistem vardı ekran kartı rtx 3070 di galiba bide sistemdeki kasa ve psu 2000 tllik izolylerde kullanılanla aynıydı
abone olan varmı? ben bu adamı daha vatanı ucuz dediğinde takip etmeyi bıraktım zatenbu videoda ilk yayınladığında 7k yazıyordu video içinde biyerdede söylüyor abicimde bir videosunda fps testi yerine video açıp kendi oynuyormuş gibive o sistemi öneriyor doğru hatırlıyorsam izoly sistemiydi eğer videoyu tekrar bulabilirsem atarım videoyu ve bu adamın kanalından ABONELİKTEN ÇIKIN
aha bu videoİzol'nin kötü bir marka olduğunu biliyoruz, bu adamada izoly sponsorsa bu adam kazzzıkcının teki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüm resmi atsana kesmedeneskiden yayınlarını izliyordum eğer bilmiyorsan hakaret ediyordu bazı kişilere ve bugün bana dc sunucusunda hakaret etti Alıntıyı görüntüle