NoMoreWordz
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Normalde hdd 500 gb ama bu bılgısayar kısmında sadece 195 gb C diski gorunuytor
yok bende şaşırdım d gorunmuyor hadı bırlestı desem C de sadcee 195 gorunuyorD diski yok mu?
win10 da başlata sağ tık yap disk yöneticisini aç ve büyük ihtimal karşına kalan kısım gözükecektir ayrılmamış alan olarak onu biçimlendirip d diski yap yada çok emin değilim ama o kısmı c diskine ekleyebilirsin belkiyok bende şaşırdım d gorunmuyor hadı bırlestı desem C de sadcee 195 gorunuyor
SeagateHangi marka
win 7 benimkiwin10 da başlata sağ tık yap disk yöneticisini aç ve büyük ihtimal karşına kalan kısım gözükecektir ayrılmamış alan olarak onu biçimlendirip d diski yap yada çok emin değilim ama o kısmı c diskine ekleyebilirsin belki
Ya şahsen ben olsam garantiye yollardım başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı pekiSeagate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
win 7 benimki
bilgisayarıma sağ tıkla yönete bas depolama disk yönetimine gir orda gözükür ayrılmamış alan sağ tık yapıp orayıda açın basitceSeagate
1- "Bilgisayar" a sağ tıklayıp "Yönet" deyin. 2-Açılan "Bilgisayar Yönetimi" konsolundan "Disk Yönetimi" ni seçin. 3-Bölmek istediğiniz diske sağ tıklayıp "Birimi Küçült" deyin. 4- Kısa sürecek bir hesaplama sürecinden sonra size ne kadarlık bir bölüntü oluşturabileceğinizi "MB" olarak verecek.Seagate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
win 7 benimki
Teşekürlerbilgisayarıma sağ tıkla yönete bas depolama disk yönetimine gir orda gözükür ayrılmamış alan sağ tık yapıp orayıda açın basitce