O da iyi mi? Kardeşim bir şey bilmiyorsun seagate sana sponsor olmuş reklam yapıyorsun. Bir dediğin diğerini tutmuyor. WD ssd lerde iyi demedim ben.Birsürü barracuda 1tb var sen eskisini diyon herhalde
11yıl önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da iyi ama seagete daha iyi bı tık
Seagate ama çok da önemi yok. 7200rpm olan En ucuzunu al.Seagete mi Wd blue mu daha performanslı?
Seagete firecuda en hızlısıSeagete mi Wd blue mu daha performanslı?
Ben mi bişey bilmiyorumSeagate ama çok da önemi yok. 7200rpm olan En ucuzunu al.
Profil fotom mu uyduruk ne alaka la? Sen ciddi kaç yaşındasın kardeşim merak ettim. Beyler profil fotom uyduruk forumda bana güvenmeyin (!) Seagate firecuda en hızlısı diyorsun fiyatı ne kadar onun? Burda boş yaptığın yeter raporlamıyayım seni. Forumda düzgün davran.Seagete firecuda en hızlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben mi bişey bilmiyorumprofil foton bile uyduruk
14 ve WD alsın o zaman hdd zaten çok fark olmaz en hızlısı hangi diye sorduProfil fotom mu uyduruk ne alaka la? Sen ciddi kaç yaşındasın kardeşim merak ettim. Beyler profil fotom uyduruk forumda bana güvenmeyin (!) Seagate firecuda en hızlısı diyorsun fiyatı ne kadar onun? Burda boş yaptığın yeter raporlamıyayım seni. Forumda düzgün davran.
Allahım beni ne ile sınıyorsun. Yine döndün kardeşim dalga mı geçiyorsun? Her cümleme kızgın emojisi atıp pp ile dalga geçiyorsun şimdi de wd blue al farketmez diyorsun.14 ve WD alsın o zaman HDD zaten çok fark olmaz en hızlısı hangi diye sordu
Ne diyin firecuda mı al diyeydim tmm haklısın bı kere unutma forumun yaş ortalaması 10-20Allahım beni ne ile sınıyorsun. Yine döndün kardeşim dalga mı geçiyorsun? Her cümleme kızgın emojisi atıp pp ile dalga geçiyorsun şimdi de wd blue al farketmez diyorsun.