X xMelih 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 5 8 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar harici harddiskim durduk yerde parametre hatalı demeye başladı ve takınca bilgisayarı aşırı yavaşlatıyor.Önemli bilgilerim var.Kurtarabilir miyim.Modemde usb bağlantı noktası yok gördüm onu ama maalesef
Arkadaşlar harici harddiskim durduk yerde parametre hatalı demeye başladı ve takınca bilgisayarı aşırı yavaşlatıyor.Önemli bilgilerim var.Kurtarabilir miyim.Modemde usb bağlantı noktası yok gördüm onu ama maalesef
macOS 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 1,010 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,143 8 Şubat 2021 #2 Farklı kabloyla dene.
X xMelih 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 5 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BerkeP yazmış: Farklı kabloyla dene. Devamı için tıklayın... Ben o işi 100 kere chkdsk /r E: komutuyla çözdüm saatlerce beklemem rağmen.1 saat öncesinde düzeldi.Yine de teşekkür ederim
BerkeP yazmış: Farklı kabloyla dene. Devamı için tıklayın... Ben o işi 100 kere chkdsk /r E: komutuyla çözdüm saatlerce beklemem rağmen.1 saat öncesinde düzeldi.Yine de teşekkür ederim