cyberfurkan0
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
İşte servis desteği kötü olunca biz mağdur oluyoruz anakartı değişmeye değmez bence
Laptop HDD leri 5400 rpm olur zaten özellikle eski olanlar. Ben de sata 2 anakartlı masaüstü bilgisayarıma SSD taktığımda fark etmişti. Tamamen size kalmış olan bir şey.ztn şuan 1650 superli pc mvar onu da hızlandırmam lazım.7200rpm lilerle arasında pek fark yok benimki 5400rpm snrm
Hdd den Sdd geçince her türlü fark eder hız Speccy programını laptopa indirip bakın yinede sat 3 destekleyip destekle
tamam speccyi kurmaya gidiyorum kurunca nereye bakmam lazım programda?Hdd den Sdd geçince her türlü fark eder hız Speccy programını laptopa indirip bakın yinede sat 3 destekleyip desteklemediğine
yazmıyor ama anakartı buldum.
Pegatron corporatıon h36ff(socket 989).uyarmı
hdd ve ssd birimleri farklı ya mesela benim hdd 5200rpm bu kaç mb veriodur ?Sata 2 destekliyor anakartın sata 3 desteklemiyor max 300 alacaksın hız ona göre bişeyler al derim ha ileriye dönük alacam diyosan çıkarır başka pcye takarsın felan o senin kararım ama şunuda unutma 285 sata 2 ile alacağın hız bile hdd den çok çok farklı açılış süresi felan hızlanır baya karar senin![]()
SSD & RAM Upgrades | crucial.com
Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later.www.crucial.com