ahmetefeckr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
harddisk ara sıra tiz bir sesle cızırdıyor ama düşük bir sesle kasaya kafamı dayarsam duyabiliyorum yani bunun bir sıkıntısı var mıdır yoksa normal mi
hardiskin içinde cd ye benzer bir şey var ve bu aynı cd gibi dönüp ses çıkartabilir ama çıkartmaması lazımharddisk ara sıra tiz bir sesle cızırdıyor ama düşük bir sesle kasaya kafamı dayarsam duyabiliyorum yani bunun bir sıkıntısı var mıdır yoksa normal mi
hayır bi zarar görmedi 4 aydır kullanıyorum harddiskiKasaya bir zarar mı geldi? Bir yerden düştü mü? Veya temizlerken elinizden falan düşürdünüz mü HDD'yi
galiba o yapıyor sesihardiskin içinde cd ye benzer bir şey var ve bu aynı cd gibi dönüp ses çıkartabilir ama çıkartmaması lazım
önemli verilerimi NVMe m2 de tutuyorumBenim diskim de sesli bir şekilde çalışıyor. Rahat bir şekilde birkaç metre öteden sesini duyabiliyorum. Önemli verilerin varsa mutlaka başka bir diske yedeğini al.
HDD tamir olması gerekeblir, içindeki dönen disk yamulmuş vs. olabilir. Ondan her döndüğünde ses yapıyor olabilir sürterekhayır bi zarar görmedi 4 aydır kullanıyorum harddiski
yok hayır hiçbir şekilde dokunmadım bileİçindeki metal disk dönerken ona bir şey sürtüyor olabilir, elinden düşürme gibi bir şey oldumu?
İsi varsa garantiye gönder.yok hayır hiçbir şekilde dokunmadım bile