Neler Yeni

Yardım Harddiskten ssd taşıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
Eski bir laptobumuz var ve onun hdd yuvasına ssd takacağız. Harddisk boşa düşecek ve windowsu ssdye kurmak istiyoruz. Fakat harddiski çıkarttığımız an ve ssdye windowsu kurduğumuz zaman yeni bir widonws key gerekirmi?

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Direkt dosyaları taşımanıza sistem zaten izin vermez. Taşıyabilseniz bile, büyük ihtimalle Windows bozulur. Zaten işletim sistemi bişey olsa da hata versem diye yer arıyor. Hiç bulaşmayın temiz format atın SSD'ye derim. Key internetten temin edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Aydın
Eski bir laptobumuz var ve onun hdd yuvasına ssd takacağız. Harddisk boşa düşecek ve windowsu ssdye kurmak istiyoruz. Fakat harddiski çıkarttığımız an ve ssdye windowsu kurduğumuz zaman yeni bir widonws key gerekirmi?
İnternette 150 küsur lira falan keyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt dosyaları taşımanıza sistem zaten izin vermez. Taşıyabilseniz bile, büyük ihtimalle Windows bozulur. Zaten işletim sistemi bişey olsa da hata versem diye yer arıyor. Hiç bulaşmayın temiz format atın SSD'ye derim. Key internetten temin edebilirsiniz.
halihazırda orjinal keye sahip bilgisayar.Ssdye windows kurunca da gerekirmi key?

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Eğer PC hali hazırda Orijinal Key'e sahipse, sağına soluna sticker şeklinde yapıştırılmıştır key-code'u. Eğer yoksa, kutusunu bi kontrol edin derim. Eğer her halükarda yoksa, arkadaşın dediği gibi 150₺ ye key alabilirsiniz internetten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,239
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom