Hardline Nutrition Whey 3 Matrix nasıldır?

Supplementler herkeste farklı etkiler yapabilir. (yan etki) Ben pek kullanmayan biri olarak karaciğer yağlanması yapmıştı mesela :) Hardline marka olarak iyidir.

@Ensar Bey
Protein tozunu yağ yakmak amacıyla mı kullanmayı düşünüyorsun
Protein tozu ile yağ yakmak diye bir şey mi var?

Supplementler herkeste farklı etkiler yapabilir. (yan etki) Ben pek kullanmayan biri olarak karaciğer yağlanması yapmıştı mesela :) Hardline marka olarak iyidir.

Protein tozu ile yağ yakmak diye bir şey mi var?
İnanılmaz gerçekten yağ yakmak enteresan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spor yapma düzeyin ve tam olarak amacın nedir hocam bilmiyorum fakat karaciğerini seviyorsan ben tavsiye etmiyorum

İnanılmaz gerçekten yağ yakmak enteresan

Spor yapma düzeyin ve tam olarak amacın nedir hocam bilmiyorum fakat karaciğerini seviyorsan ben tavsiye etmiyorum
hocam o zaman sağlığa zarar vermeyecek bi protein tozu öneriniz varmı uygun fiyatlı bu fiyatlarda kaliteli

hocam o zaman sağlığa zarar vermeyecek bi protein tozu öneriniz varmı uygun fiyatlı bu fiyatlarda kaliteli
spora genellikle hergün gidiyorum cumartesi ve pazar harici pazar zaten kapalı oluyor

Bu süreci doğal atlatmanı tavsiye ederim benim nacizane fikrim kullanan arkadaşlara saygım sonsuzdur
Burada yapılan en büyük hata bunu bir öğün kafası ile düşünmek
Asıl yapılması gereken fiziksel olarak belirli bir düzeye ve antrenman şiddetine geldikten sonra artık amaç bodybuild ise eğer zaten karaciğer göze alınarak böyle bir takviye yapılabilir.
Günlük bir sporcunun protein ihtiyaca max. ( 0,8g-1g) arası olduğunu bilmekte fayda var zaten günlük doğru bir besin tüketimi bu değerleri görmenizi sağlacaktır bu süreç içerisinde diye düşünüyorum

Bu süreci doğal atlatmanı tavsiye ederim benim nacizane fikrim kullanan arkadaşlara saygım sonsuzdur
Asıl yapılması gereken fiziksel olarak belirli bir düzeye ve antrenman şiddetine geldikten sonra artık amaç bodybuild ise eğer zaten karaciğer göze alınarak böyle bir takviye yapılabilir.
Günlük bir sporcunun protein ihtiyaca max. ( 0,8g-1g) arası olduğunu bilmekte fayda var zaten günlük doğru bir besin tüketimi bu değerleri görmenizi sağlacaktır bu süreç içerisinde diye düşünüyorum
hocam başta asla protein kullanmak asla istemiyordum fakat doğal yollarla protein alamıyorum mecbur protein tozu kullanmak zorundayım çünkü doğal yolla yeterli alamıyorum

hocam başta asla protein kullanmak asla istemiyordum fakat doğal yollarla protein alamıyorum mecbur protein tozu kullanmak zorundayım çünkü doğal yolla yeterli alamıyorum
3 günlük beslenmenizi yazarsanız bunu daha güzel değerlendirebiliriz

Protein yağ yakımını hızlandırmaz. Performansada doğrudan etki etmez. Attığın protein tozu Creatin ilaveli 1servistedede 2Gram Creatin var o performansını artırabılır bıraz ama çok bir etki bekleme. Günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein alıcak vakitin yoksa alabilirsin güzel ve kaliteli bir protein tozudur.

Şunuda söyleyim hocam illaki marka ver dersen optimum nutrition öneririm bütçenizi bilmeyerek ama marka bakımından dünya çapında güvenilir.

Bunun 4kgsi yok hocam .d gainer ile karıstırdınız galiba
Ben olsam almam Amerikan markası alırım creatine ile şişirilmiş bir ürün bende yan etki yapmıstı sırtta kıllanma gibi .... Türk markalarına daha bulasmam
Bu model için söylemedim 5 kg wheyi 300 e alıyordum

3 günlük beslenmenizi yazarsanız bunu daha güzel değerlendirebiliriz
hocam şuan oruçluyum ramazandan dolayı ama gün içerisinde bol su içiyorum sabah bişey yiyemiyorum öğlenleyin 1 saat tenefüs oluyor o sırada tonbalığı peynir salata felan karıştırıp yiyorum bi parmak boyutunda ekmek yiyorum kuru yememek için akşamda evde ne varsa yiyorum az az

hocam toz içenler doğal değil mi sizce .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri