Hareketsiz Diyet Yapıyorum

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
387
Bacağım kırıldığı için ve iyileşme sürecinde aşırı kilo aldığım için doktorum kemik sağlığı ve baskı düzeyini düşürmem için kilo vermemi söyledi bende 1 haftadır sürekli aynı şeyleri yiyorum farklı ne yiyebilirim daha önce diyet yapanlar neler tüketiyordunuz Şuanlık böyle besleniyorum extra olarak yüzümde ve bacağımda aşırı ödem oldu burun göz çevresi fln burdaki ödem nasıl gider

-Sabah-
2 haşlanmış yumurta
5 dilim domates
5 dilim salatalık
1 dilim kaşar peyniri
4 adet zeytin
1 bardak yeşil çay

-Akşam-
Ton balıklı veya tavuklu salata

-Gece-
1 adet elma
1 adet portakal
1 kase nar

Bacağım kırıldığı için ve iyileşme sürecinde aşırı kilo aldığım için doktorum kemik sağlığı ve baskı düzeyini düşürmem için kilo vermemi söyledi bende 1 haftadır sürekli aynı şeyleri yiyorum farklı ne yiyebilirim daha önce diyet yapanlar neler tüketiyordunuz Şuanlık böyle besleniyorum extra olarak yüzümde ve bacağımda aşırı ödem oldu burun göz çevresi fln burdaki ödem nasıl gider

-Sabah-
2 haşlanmış yumurta
5 dilim domates
5 dilim salatalık
1 dilim kaşar peyniri
4 adet zeytin
1 bardak yeşil çay

-Akşam-
Ton balıklı veya tavuklu salata

-Gece-
1 adet elma
1 adet portakal
1 kase nar
her sabah kahvaltıda yulaflı yumurta yap bir süre sonra miden bulanıyor ve hiçbirşey yiyemiyorsun ve kilo veriyorsun

Anladım ama ilte bacağım içinde protein seviyesini yüksek tutmam lazım protein tozu fln ne önerirsiniz
bütçe ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bunu alabilirsin bende kullanıyorum. ucuz olmasının sebebi normal protein tozuna nazaran ölçeğinde daha az protein var.

Tuz ve su etkiliyordur ödemini.

Bunlarla kilo vermemen zor gibi sadece 1 hafta geçtiyse değiştirmene gerek yok. Hatta kilonu, boyunu bilmiyoruz ama büyük ihtimalle fazla kalori açığı olabilir. Proteinden çok 500'den fazla açık bırakmamaya çalışmak daha önemli bu dönemde.

Öncelikle aldığın karbonhidrat yeterli değil, bunu yükseltmen gerek. Gün içi göz kararması, enerji düşüklüğü yaşıyorsan sebebi “almadığın” karbonhidrat. Yaptığın diyet pek sürdürülebilir değil. Onun harici günlük alman gereken kaloriyi internet üzerinden hesaplayıp çıkan kalorinin bir tık altında alarak devam edersen güzel olur. Yediklerini fat secret adlı uygulamaya kaydederek kalori hesabını çok da büyük olmayan bir hata payıyla yapabilirsin. Karbonhidrat harici aldığın yağ miktarına da dikkat et, çok az yağ alımı hormon dengelerini bozabilir. Ödem meselesi için su alımına dikkat etmen gerek.

Son düzenleme:
Geri