Öneri Harici Harddisk Kutusu önerisi.

Xenfia

80+
Reaksiyon skoru
43
Merhaba arkadaşlar benim laptopumda 1 tb bir hdd mevcuttu. Onun yerine 240gb SSD aldım ve şu anda onu kullanıyorum. Sorum ise şu ben eski hdd mi bir harddisk kutusuna koysam ve usb ile bilgisayara bağlasam satadan bağlanmış gibi kullanabilir miyim? Oyunlarımı içinde depolayıp oradan oynayabilir miyim? HDD'min mevcut hızı 97mbs okuma ve yazma. Bir de şöyle güzel ucuz bir HDD kutusu önerir misiniz?

Ben şunu almıştım memnun kaldım, stokta kalmamış, başka bir sitede varsa alabilirsiniz:

Onun yerine şu gelmiş galiba:

Oyunları buna atıp oynayabilir misiniz bilmiyorum. Ben harici depolama olarak kullanıyorum, oyun yüklemeyi hiç denemedim.

Ben şunu almıştım memnun kaldım, stokta kalmamış, başka bir sitede varsa alabilirsiniz:

Onun yerine şu gelmiş galiba:

Oyunları buna atıp oynayabilir misiniz bilmiyorum. Ben harici depolama olarak kullanıyorum, oyun yüklemeyi hiç denemedim.
Teşekkür ederim :)

Bende bundan var. 3 sene önce 19,90'a almıştım. Fiyatlar uçmuş. Neyse hala çalışıyor sağlam yani tavsiye ederim.

Soruna gelecek olursak Sata'dan bağlantı yapmış gibi kullanırsın ama yavaş olacaktır. USB, SATA gibi tam verim vermiyor. Harici depolama olarak rahatlıkla kullanabilirsin ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,723
Üyeler
186,668
Son üye
hernux
Geri