Neler Yeni

Öneri Harici Mikrofon ve Kulaklık Önerisi

nexsayx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Agah Bardakci
Bütçe
4500
Merhaba, şuanda aktif olarak kullandığım FuryX kulaklığım bozulmuş durumda. Bende açıkçası tüm ses kısmını yenilemek istiyorum.

Bu nedenle harici bir mikrofon ve kulaklık arayışındayım. (Yayın vs. gibi bir amacım yok. Sadece sohbet ve oyun için kullanacağım.)
Bütçe konusunda açıkçası 4-5K gibi bir fiyatı geçmeyi düşünmüyorum. Ama ne kadar ucuza kapatabilirsem benim için o kadar iyi.
(Ayrıca ekipmanlarımı beyaza çevirmeye başladım. Beyaz ürün olursa çok çok daha iyi olur.)

Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yağız
Mi
Merhaba, şuanda aktif olarak kullandığım FuryX kulaklığım bozulmuş durumda. Bende açıkçası tüm ses kısmını yenilemek istiyorum.

Bu nedenle harici bir mikrofon ve kulaklık arayışındayım. (Yayın vs. gibi bir amacım yok. Sadece sohbet ve oyun için kullanacağım.)
Bütçe konusunda açıkçası 4-5K gibi bir fiyatı geçmeyi düşünmüyorum. Ama ne kadar ucuza kapatabilirsem benim için o kadar iyi.
(Ayrıca ekipmanlarımı beyaza çevirmeye başladım. Beyaz ürün olursa çok çok daha iyi olur.)

Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Mikrofon olarak kendim de kullandığım fifine a6v önerebilirim boom arm versiyonu da 6at

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yağız
A8 versiyonu daha profesyonel bir şey ancak bence mantıklı değil 1k verilecek kadar kendim test edip kullanmadım a8 modelini alınır mı alınır ama 3600 e pek mantıklı değil onun yerine a6 ve güzel bir kulaklık alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,602
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom