41 de varİndirimli sadece 40 numarası mevcut
indirimli değil.41 de var
satıcı değişiyor o yüzden indirim yok onda41 de var
Alacak arkadaşlara bilgi geceyim botlar Türkiye üretimi. Globaldeki ile aynı ürün olmayabilir. Lisans alıp burda mı üretiliyor yoksa komple bizde üretilip Dünyaya mı dağıtılıyor bilmiyorum.
Burası güvenilir mi acaba alan oldu mu ?Harley Davidson catpiller bot istiyorsanız. Yeşil kunduraya bakın Türkiye dağıtıcısı diye biliyorum. Yeşil.com du websiteleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeşil Kundura Online Alışveriş | Orijinal Marka Ürünler
Caterpillar, Harley-Davidson orijinal marka indirimli ürünler bir tıkla kapınızda! Hızlı Teslimat | İade Garantisi | Yeşil Kundura 'da!www.yesil.com.tr
Kasım400 1500e400 indirim bi bakın
Ben aldım 2 kere direk Harley Davidson cat vs üretici dağtıcı. Bildiğim kadarıyla Ankara havalimanı yolunda yerleri varBurası güvenilir mi acaba alan oldu mu ?
teşekkürler eşime doğum günü hediyesi cat alacağım 1699 tl ye geliyorBen aldım 2 kere direk Harley Davidson cat vs üretici dağtıcı. Bildiğim kadarıyla Ankara havalimanı yolunda yerleri var
Ben aldım 2 kere direk Harley Davidson cat vs üretici dağtıcı. Bildiğim kadarıyla Ankara havalimanı yolunda yerleri var
Yeşil kunduraya bakabilirsiniz piyadanın altında oluyor. Linkledimİndirimde güzel yarım botlar yok mu ya?