Neler Yeni

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İstanbul'un yarısı çürük diş ile geziyor .ddd

VeloceRR

80+ Bronze
bi randevu alana kadar şekilden şekile giriyoruz vlla yok şu saatte al yok bu saati bekle yok onu yap yok bunu yap. Hastaneye gidiyoruz 10 kişiden 3 ü suriyeli :kekw:
Kendi ülkemizde yabancı olduk.
Hastaneye gidiyoruz mitoz çoğalan cihatçı suriyeli araplar ellerinde üç tane cocuk köpek gibi üremişler, bunlardan sebep sıra alamıyorsun.
Bir de bunlar senın benım vergımle bakılıyor. Eczanede ilaç alırken bazı masraflardan muaf tutuluyor.

En İyi Cevap
3
Sırf böyle doğruları söyledigim için 5 uyarım var :) Mod lar okuyup arastırmadan dırek keyfıne uyarı atıyor zaten :)
Ben seni destekliyorum aga en kötü multi açarsın zaten göz yumuyorlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
Kendi ülkemizde yabancı olduk.
Hastaneye gidiyoruz mitoz çoğalan cihatçı suriyeli araplar ellerinde üç tane cocuk köpek gibi üremişler, bunlardan sebep sıra alamıyorsun.
Bir de bunlar senın benım vergımle bakılıyor. Eczanede ilaç alırken bazı masraflardan muaf tutuluyor.
söylenecek çok söz varda kölelerin zoruna gidiyor

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Valla Istanbulda 6 aydır sürekli bakıyorum randevu yok. Sonunda vazgeçtim. Sağlık sistemi şuan iyi falan değil ama öncesi çok kötü olduğu için önceden iyi oluyor her türlü. Bu arada yok eskiden böyleydi yok öyleydi diyorlar ya. 80lerden 90lardan beri gelişemeyen tek ülke yok çünkü teknoloji gelişti,imkanlar arttı bu da şartları iyileştirdi.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,342
İsim
Ahmet Sevinç
bendede aynısı oluyor mesela dişçiye randevu alıyoruz 15-20 gün sonrasına veriyor lan acil bir şeyim varsa ne olacak zırt pırt özele para mı verecem zaten çokda ucuz değil , devlette de giderseniz tam muayene yapmıyorlar özelde işte kontrol falan yapıyorlar ardından aynı gün içerisinde yönlendirebiliyorlar devlette ise 2 baksınlar yollasınlar 20 gün sonraki randevuya . Lan bi kere tartar temizliğine gitmiştim kadın resmen uğraşamam demiş beni salmıştı neymiş uğraşamazmış falan filan 15-20 dk uğraşacak ya hanfendi
ayrıca ortodontiye gittim doktorların adam akıllı çalışma saati yok kimisi 3 te kimisi 4 de çıkıyor nasıl sabah 8 akşam 5 mesaisi lan bu , 11 de aldığımız randevuyada 1 de girdik :cool: , ayrıca bakırköyde oturuyorum ama utanmasalar anadolu yakasında verecekler
son olarak bir ara diyetisyene gidiyordum oradada insanlar 4 den sonra randevu almıyorlardı neymiş hazırlık yapıyorlarmış çıkış için :mad:

VeloceRR

80+ Bronze
bendede aynısı oluyor mesela dişçiye randevu alıyoruz 15-20 gün sonrasına veriyor lan acil bir şeyim varsa ne olacak zırt pırt özele para mı verecem zaten çokda ucuz değil , devlette de giderseniz tam muayene yapmıyorlar özelde işte kontrol falan yapıyorlar ardından aynı gün içerisinde yönlendirebiliyorlar devlette ise 2 baksınlar yollasınlar 20 gün sonraki randevuya . Lan bi kere tartar temizliğine gitmiştim kadın resmen uğraşamam demiş beni salmıştı neymiş uğraşamazmış falan filan 15-20 dk uğraşacak ya hanfendi
ayrıca ortodontiye gittim doktorların adam akıllı çalışma saati yok kimisi 3 te kimisi 4 de çıkıyor nasıl sabah 8 akşam 5 mesaisi lan bu , 11 de aldığımız randevuyada 1 de girdik :cool: , ayrıca bakırköyde oturuyorum ama utanmasalar anadolu yakasında verecekler
son olarak bir ara diyetisyene gidiyordum oradada insanlar 4 den sonra randevu almıyorlardı neymiş hazırlık yapıyorlarmış çıkış için :mad:
Tam bir Rezalet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla Istanbulda 6 aydır sürekli bakıyorum randevu yok. Sonunda vazgeçtim. Sağlık sistemi şuan iyi falan değil ama öncesi çok kötü olduğu için önceden iyi oluyor her türlü. Bu arada yok eskiden böyleydi yok öyleydi diyorlar ya. 80lerden 90lardan beri gelişemeyen tek ülke yok çünkü teknoloji gelişti,imkanlar arttı bu da şartları iyileştirdi.
Gel de bunu 2 gram kapasitesi olmayanlara anlat işte

bwNN

80+ Silver
Hocam talep et cıkmıyor, şöyle bir yazı gelıyor.
Aradığınız klinikte alınabilir uygun randevu bulunamamıştır. Randevu aradığınız klinik için kriterlerinizi değiştirerek farklı hastane ya da semt polikliniklerinden tekrar arama yapabilirsiniz. (RND4010)
Doktoru falan seçtiniz mi? Genel arama yapmayin kutucuklarin hepsini doldurun birde gunu bastan sona yain

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,957
Üyeler
159,078
Son üye
mertrain
Top Bottom