Hat Değerlerim İyi Mi?

100mbps ol maz. anca geliştirilirse olur. o da çooook zor. 23mbps maksimum demişler ama hat zayıflaması hiç olmadığı için 23.4mbps hıza kolayca ulaşılabilir.
Anladım tamam saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100mbps ol maz. anca geliştirilirse olur. o da çooook zor. 23mbps maksimum demişler ama hat zayıflaması hiç olmadığı için 23.4mbps hıza kolayca ulaşılabilir.
Acaba tam olarak buna nerden bakabiliriz. Yani binadaki bizim evdeki alt yapının en yüksek kaç mbps desteklediğine

Nereden bakılıyor buna? Panelde bulamadım.

snr margin zayıf kalmış. benim idealim 12 ve üstü. 12dB ve üstü sorun yaratması düşük olandır. benimki 26. sağlam yane.
hat zayıflaman var. hat zayıflamasını hattı değiştirmeden kolay yoldan gidermek için g vector destekli bir modem alabilirsin. belki işe yarar.
max. 45mbps alabilirmişisin. mevcut olarak 35mbps paket kullanıyorsun.
türk telekom kıyak yapıyor genelde 24mbps paket ise 25 giriyor 50 ise 51 giriyor hızda kaybı azaltmak için.
bu kadar.

Alıntıyı görüntüle
Bunlar da benim değerlerim. 117 dediğine bakma sen niye öyle gösteriyorsa artık. vdsl kablodan 117 mbps aynen kardeşim ketçap mayonez ister misin yanında.
adawdas.PNG

adawdasdawd.PNG

Benim hat değerlerim nasıl sence?

Bulamadım sanırım benimki desteklemiyor. Modemim ZTE fiber modem.

niye hat zayıflaması gözükmüyor. niye herkeste 0 ?
max 88mbps, 24mbps kullanıyorsun. hat zayıflaması yok. güzel.

Bulamadım sanırım benimki desteklemiyor. Modemim ZTE fiber modem.
admin-admin veya admin-123456 gibi şeyler denedin mi ?
başkası değiştirmiş de olabilir.

Yok arayüze giriliyor. Çok girdim ona. Ama hat değerleri kısmını bulamadım.

bizim binada fiber var ama dairelere fiber kablo gelmiyor bu yüzden vdsl kullanıyorum galiba

bizim binada fiber var ama dairelere fiber kablo gelmiyor bu yüzden vdsl kullanıyorum galiba
fttb fiber ise mümkün. ama bina kutusundan gelen kabloyu yenilersen 100lere çıkar diye düşünüyorum.

Yok arayüze giriliyor. Çok girdim ona. Ama hat değerleri kısmını bulamadım.
dsl kısmında veya sistem monitörü olarak geçebilir.

fttb fiber ise mümkün. ama bina kutusundan gelen kabloyu yenilersen 100lere çıkar diye düşünüyorum.

binanın girişinde yıllar önce takılmış BU BİNADA FİBER İNTERNET HİZMETİ VARDIR TTNET yazısından biliyorum bunu

Ama gariptir ki o kablo dairelere çıkmıyor

Bir şey soracağım bu fiber optik girişler nasıl oluyor? priz gibi bir şey varsa bir şeye bakacağım da

DSL olmadığı için yokmuş.

binanın girişinde yıllar önce takılmış BU BİNADA FİBER İNTERNET HİZMETİ VARDIR TTNET yazısından biliyorum bunu

Ama gariptir ki o kablo dairelere çıkmıyor

Bir şey soracağım bu fiber optik girişler nasıl oluyor? priz gibi bir şey varsa bir şeye bakacağım da
aboo. aynısı bizde vardı. genelde fiber olmaz onlar. ama olan da vardır. bizde fiber yok ama o tabela hala var. onu değil benim tasarımım türk telekom edition tabelayı astık.
fiber dedikleri ya fttc ya fttbdir fttb binanın kutusuna kadar, fttc sokağa kadar.
fiber optik dönüştürücü olur öyle halledilir. dairelere çıkmaz çünkü olayı o.

aboo. aynısı bizde vardı. genelde fiber olmaz onlar. ama olan da vardır. bizde fiber yok ama o tabela hala var. onu değil benim tasarımım türk telekom edition tabelayı astık.
fiber dedikleri ya fttc ya fttbdir fttb binanın kutusuna kadar, fttc sokağa kadar.
fiber optik dönüştürücü olur öyle halledilir. dairelere çıkmaz çünkü olayı o.
ben tam olarak anlamadım binanın kutusuna kadar çekiyorlarsa neden dairelere çıkmıyor ki?

Ayrıca daireye çıkarmak için tesisat gerekmez mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,528
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri