Uğur Altun
80+ Bronze
Dahası
abi dalga mı geçiyorsun. yoksa bunlar gerçek mi ?Dosya eki olarak anlık hat değerlerimi paylaştım. Şuan anlık 80Mbps download 8 Mbps upload almaktayım. Varolan hat değerlerime göre daha fazlasını alabilir miyim?
şu anda yazana göre maksimum 141mbps download. 62mbps upload alabilirsin. hat zayıflaman o kadar düşük ki sanki yanında santral falan var ya.Dosya eki olarak anlık hat değerlerimi paylaştım. Şuan anlık 80Mbps download 8 Mbps upload almaktayım. Varolan hat değerlerime göre daha fazlasını alabilir miyim?
Millenicom ile görüştüm. En fazla 50Mbps destekler deniliyor.abi dalga mı geçiyorsun. yoksa bunlar gerçek mi ?
HAT DEĞERLERİN MÜTHİŞ.
O KADAR İYİ Kİ SANKİ OTURDUĞUN BİNADA SANTRAL VAR.
nasıl ya. hat değerlerin öyle demiyor.Millenicom ile görüştüm. En fazla 50Mbps destekler deniliyor.
nasa olsa vdsl2 falan mı kullanır adam uzaydan fiber çekermübarek sanki nasa
Binamın önünde Türk Telekom santrali mevcut.şu anda yazana göre maksimum 141mbps download. 62mbps upload alabilirsin. hat zayıflaman o kadar düşük ki sanki yanında santral falan var ya.
efsane değerlere sahipsin.
anlaşılıyor hat değerlerinden.Binamın önünde Türk Telekom santrali mevcut.
hat zayıflamasını anlatabilir misin hocamhat zayıflaman o kadar düşük ki
Türk Telekom fiyatları biraz uçuk ve çok şikayet olduğu için çekiniyorum.anlaşılıyor hat değerlerinden.
abi madem önünde türk telekom santrali var. sen türk telekom'dan 100mbps internet KAYIPSIZ ALIRSIN. ping de 1 falan çıkar. ama başka firmada bilemem.
hat zayıflaması, diğer adıyla line attuentationbilmemne.hat zayıflamasını anlatabilir misin hocam
merak ediyorum da bilgim yok
dB değerleri falan hangisinin yüksek veya düşük olması daha iyi bilmiyorum
valla abi bak ben de türk telekom kullanıyorum. 50-60 metre ileride falan fttc fiber kutusu var. 50mbps interneti 5ms ping ile kullanıyorum bak santrale yakın falan da değilim ha. eğer başka firma tercih edersen 1-2ms ping gibi değerleri göremeyebilirsin. hem düşünsene evdeki internette arıza oluyor ki olmaz. arıza olsa adam yürüyerek servise gelecek. santralin dibi ya.Türk Telekom fiyatları biraz uçuk ve çok şikayet olduğu için çekiniyorum.
adamın evinin önünde türk telekom'un santrali varmış.Bunu nereden veya hangi siteden yaptın?
bu degerlere nereden bakiyorsunuz bende bulundugum konumla alakali degerleri bakmak istesem @alpolojix in dedigi hat zayiflamasi olayina nereden bakabilirimDosya eki olarak anlık hat değerlerimi paylaştım. Şuan anlık 80Mbps download 8 Mbps upload almaktayım. Varolan hat değerlerime göre daha fazlasını alabilir miyim?