Ben istanbul, küçükçekmece'de bir bayiden geçtim ama süresi bitmiştir muhtemelen, şehir ile alakası yoktur.Hocam hangi illerde vardı bu kampanya ya bulamadım
Baktım bana da bir şey geliyor hemen kaçtımvodafone gecirdi bana (8 yillik fln musterisiyim) 22 gb 510 tl
Hocam aynı tarife konya dada var ondan sordumBen istanbul, küçükçekmece'de bir bayiden geçtim ama süresi bitmiştir muhtemelen, şehir ile alakası yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktım bana da bir şey geliyor hemen kaçtım![]()
O zaman bilgim yok, ben İstanbuldayım.Hocam aynı tarife konya dada var ondan sordum
Buldum hocam yinede teşekkür ederimO zaman bilgim yok, ben İstanbuldayım.
Paket fena iyi bence ama hızdanmıdır nedir daha fazla gidiyor internet. Ben Vodafone'da 40 GB'ın çoğu zaman 30'unu kullanırdım, Turkcell'de 60 GB'ın 50'si bitecek gibi.Buldum hocam yinede teşekkür ederim![]()
Turkcell'de 20 gb lı paket 260 TL bence ona geç ben de taahhüt bitince ona geçeceğim.telekomdan geçicem sizin yeni geçtiğiniz yada bildiğiniz kampanyalar varsa yazarmısınız.Forumda görmüştüm turkcell 20gb 200 tl bi paket vardı ama sanırım bitti o.
En mantıklısı, tr de vodafone dan kötü bir operatör ve sağlayıcı yok. 20 tl daha verir turkcell kullanırsın.5 tl olsun 100gb bu vodofoneye yine geçmem mobil verisi çekmiyor adamlara dena sövücektim en sonunda çıktım