Hat taşıma cayma bedeli

Reaksiyon skoru
68
şuqn halihazırda vodafone kullanıyorum 510 tl ye 30 gb artı sınırsız sosyal medya falan filan işte leş gibi bağlantı ve internet hızı var

şuan türkcellde 390 tl ye 60gb internet var oraya geçesim var ancak vodafone da 1500 tl cayma bedeli gözüküyor direkt taşırsam bu cayma bedeli yansır mı yoksa taşımada cayma bedeli olmuyor mu olursada değer mi 1500 tl cayma bedeli ödemeye

şuqn halihazırda vodafone kullanıyorum 510 tl ye 30 gb artı sınırsız sosyal medya falan filan işte leş gibi bağlantı ve internet hızı var

şuan türkcellde 390 tl ye 60gb internet var oraya geçesim var ancak vodafone da 1500 tl cayma bedeli gözüküyor direkt taşırsam bu cayma bedeli yansır mı yoksa taşımada cayma bedeli olmuyor mu olursada değer mi 1500 tl cayma bedeli ödemeye
Turkcell ve Vodafone arasında gram çekim ve hız farkı görmedim yaşadığın bölgeye göre de değişir tabi.

Türk hattım benimde vodafone ve ailemde vodafone kullanıyor senelerdir ve bahsettiğin durumla hiç karşılaşmadık. fiyatı konusunda belki tercih edebilirsin ama performansı konusunda hayır.

cayma bedeli olur tabi. sonuçta taahütten vazgeçiyorsun .

arada 120tl fark var 1440tl yapar yani ekonomik açıdan değil de bağlantı kalitesi falan düşünüldüğünde geçmek isteyebilirsin gibi ama yine turkcell de de 510tl ödemiş gibi olacaksın. veya en azından 40gb veya 30gb paket düşünürsen ucundan da ekonomik olur gibi.. tabi ne kadar kullanıyorsun bunu sen daha iyi bilirsin

Beyler türkcellde leş gibi vodagone da yaşadığım yerde hepsi leş gibi ama en azından pingi düşük biraz türkcellin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,497
Üyeler
175,048
Son üye
eeness001
Geri