meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
hata oldu silin lütfen
Son düzenleme:
en doğru kişiye sordnuz hocam. wf-1000xm5 ömrümde taktığım en iyi kulaklık. ancak kulağa bakan kısmı parlak bir yüzeyden yapılmış kulağımdan kayıyordu bu nedenle çok üzülerek iade ettim. 2 gün önce almanyadan yeni modeli olan wf-1000xm6'yı sipariş ettim kuzenim getiricek sabırsızlıkla bekliyorum, amazondan alıp test edebilirsiniz kulaklıgı beğenmezseniz iade edersiniz. şöyle söyleyeyim, xm5 bile airpods pro 3ten ses kalitesi olarak 3 gömlek üstün bana göre. 1 saat xm5 ile müzik dinledikten sonra kendi airpods pro 2mi takınca resmen çin malı kulaklık takmışım kadar kötü hissettirmişti o zaman anlıyorsunuz airpodsun kötü bir kulaklık olduğunu. bu arada xm6 türkiyede yok henüz getiren olmadı bu yüzden almanyadan aldım. siz 5i alın deneyin amazondan bence.Eski giriş seviyesi Anker kulaklığımda kabloyu çıkarıp bt'ye geçince bu fark çok hissediliyordu ama o zamanlarda kullandığım diğer cihazlarla mı alakalı yoksa bt kulaklaklıkların hepsi mi böyle bilmiyorum.
O zaman bu app'e ihtiyaç yok, teşekkürler.
Peki ne tavsiye edersiniz? Şuna iyi diyorlar ama hala alınır mı, bilmiyorum...
Alıntıyı görüntüle
alttaki amazon.com.tr satıcı üstteki başka.
Teşekkür ederim, düşüneceğim, işin içinden çıkılmaz hale geliyor ve fiyat yükseldikçe strese sokuyor beni, nroaml hiç bir kulaklığa bu kadar vermemiştim. Sizce 1720 fazlasını verip amazon satıcısından mı almalı yoksaen doğru kişiye sordnuz hocam. wf-1000xm5 ömrümde taktığım en iyi kulaklık. ancak kulağa bakan kısmı parlak bir yüzeyden yapılmış kulağımdan kayıyordu bu nedenle çok üzülerek iade ettim. 2 gün önce almanyadan yeni modeli olan wf-1000xm6'yı sipariş ettim kuzenim getiricek sabırsızlıkla bekliyorum, amazondan alıp test edebilirsiniz kulaklıgı beğenmezseniz iade edersiniz. şöyle söyleyeyim, xm5 bile airpods pro 3ten ses kalitesi olarak 3 gömlek üstün bana göre. 1 saat xm5 ile müzik dinledikten sonra kendi airpods pro 2mi takınca resmen çin malı kulaklık takmışım kadar kötü hissettirmişti o zaman anlıyorsunuz airpodsun kötü bir kulaklık olduğunu. bu arada xm6 türkiyede yok henüz getiren olmadı bu yüzden almanyadan aldım. siz 5i alın deneyin amazondan bence.
gönderici amazon olduğu için bir problem yaşamazsın, 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var gönderici amazon olduğu için buradan alabilirsin. Boş yere fazladan 1.5k verme. Umarım kulağına olur 4-5 sene kulaklık almazsın, telefonun iphone mu android miTeşekkür ederim, düşüneceğim, işin içinden çıkılmaz hale geliyor ve fiyat yükseldikçe strese sokuyor beni, nroaml hiç bir kulaklığa bu kadar vermemiştim. Sizce 1720 fazlasını verip amazon satıcısından mı almalı yoksa
Alıntıyı görüntüle
bir arada kablolu apple kulaklığı earpods almıştım, sağ kulağıma tam olmuyordu, sanırım daha önce bir hasar oluştu. Acaba bu hep etkiler mi bilmiyorum. Çok çok uzun zamandır kulakiçi kulaklık kullanmadım.gönderici amazon olduğu için bir problem yaşamazsın, 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var gönderici amazon olduğu için buradan alabilirsin. Boş yere fazladan 1.5k verme. Umarım kulağına olur 4-5 sene kulaklık almazsın.
olabilir hocam kulak içi kulaklıklar test etmeden olur mu olmaz mı belli olmuyor. sonynin kulak uçları silikon değil köpükten, daha sağlam oturuyor kulağın içine, deneyip görmen lazım.bir arada kablolu apple kulaklığı earpods almıştım, sağ kulağıma tam olmuyordu, sanırım daha önce bir hasar oluştu. Acaba bu hep etkiler mi bilmiyorum. Çok çok uzun zamandır kulakiçi kulaklık kullanmadım.
Acaba bunlara kötü mü geldi yoksa kusurlu mu geldi merak ediyorumolabilir hocam kulak içi kulaklıklar test etmeden olur mu olmaz mı belli olmuyor. sonynin kulak uçları silikon değil köpükten, daha sağlam oturuyor kulağın içine, deneyip görmen lazım.
bilemem, onlara kötü gelmiş olabilir. ben odyofil bir insanım benim nazarımda çok ama çok iyi bir kulaklık, ancsi de airpods pro 2 ile benzer seviyede ben çok bir fark olmadığını düşünüyorum, zamanına göre en iyisi işte.
bu tabire yeniyim ama müzik dinlerken her çalgıyı her nefes alışı iyice duymak isterim, bu yüzden genelde dublaj da seyretmem, Joker 2019'u dublajlı seyreden birine birkaç dklik tepki göstermiştim.bilemem, onlara kötü gelmiş olabilir. ben odyofil bir insanım benim nazarımda çok ama çok iyi bir kulaklık, ancsi de airpods pro 2 ile benzer seviyede ben çok bir fark olmadığını düşünüyorum, zamanına göre en iyisi işte.
tamam, bunun için kulaklığın çözünür olması, detayları iyi iletmesi gerekiyor, xm5 bunları karşılar diye düşünüyorum.bu tabire yeniyim ama müzik dinlerken her çalgıyı her nefes alışı iyice duymak isterim, bu yüzden genelde dublaj da seyretmek, Joker 2019'u dublajlı seyreden birine tepki göstermiştim.