meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
hata oldu silin lütfen
Son düzenleme:
Ben 13.500TL'yken aldım. 13.500'e değmeyecek bir kulaklık. İncelemede eskiden 1.000TL'ye aldığım (şu an stoğu yok ama en baba 2.500TL olacak bir kulaklık) Jabra Elite 3 Active ile kıyaslayacağım. O zaman daha rahat anlaşılır değiyor mu değmiyor muTeşekkürler, çok fazla acelem yok. Ancak merak ediyorum, kabaca sorularıma hitaben ne söylersin?
Sadece son soru için fikir belirteyim Apple cihazlar hariç kullanımı kötü. Bağlantı çok stabil olmayabiliyor ve kopunca geri bağlaması biraz uğraştırıyor Apple cihazlarda bir defa eşleşince otomatik bağlantı vs her şeyi hallediyor cihaz.Merhaba,
Bu kulaklığı kullananlar var mı veya önceki modelleri... Ses kalitesi nasıl, kabloludan kablosuza geçince hissedilen kalitesizleşme farkı bunda da var mı? ses izolasyonu ne ölçüde, ses yalıtımı olmayan bir yerde oturuyorum ama anırtırlar kişnemeler top sesleri inşaat falan ne ölçüde kesiyor.
Windows PC ile kullanım nasıl?
Teşekkürler.
Farklı bir model yazacağım ama aklında belki fikir uyandırırMerhaba,
Bu kulaklığı kullananlar var mı veya önceki modelleri... Ses kalitesi nasıl, kabloludan kablosuza geçince hissedilen kalitesizleşme farkı bunda da var mı? ses izolasyonu ne ölçüde, ses yalıtımı olmayan bir yerde oturuyorum ama anırtırlar kişnemeler top sesleri inşaat falan ne ölçüde kesiyor.
Windows PC ile kullanım nasıl?
Teşekkürler.
Gözümün önünde canlandı. PC başında kullanamadıktan sonra düzgün, pek manası olmayabilir benim için...Sadece son soru için fikir belirteyim Apple cihazlar hariç kullanımı kötü. Bağlantı çok stabil olmayabiliyor ve kopunca geri bağlaması biraz uğraştırıyor Apple cihazlarda bir defa eşleşince otomatik bağlantı vs her şeyi hallediyor cihaz.