Hata oldu silin lütfen

Almak için acelen yoksa yakında Pro 3'ün incelemesini yapacağım. İncelemenin içinde dışarıdaki sesin gerçeğiyle ben gürültü engelleme açtığımda nasıl duyuyorum tarzı bir edit yaparak gerçeğe yakın bir video yapacağım. Başka bir başlık altında ortamdan ortama dışarıya verdiği sesi de göstereceğim. İşini görür belki.

Son düzenleme:
hata oldu silin lütfen

Son düzenleme:
Teşekkürler, çok fazla acelem yok. Ancak merak ediyorum, kabaca sorularıma hitaben ne söylersin?
Ben 13.500TL'yken aldım. 13.500'e değmeyecek bir kulaklık. İncelemede eskiden 1.000TL'ye aldığım (şu an stoğu yok ama en baba 2.500TL olacak bir kulaklık) Jabra Elite 3 Active ile kıyaslayacağım. O zaman daha rahat anlaşılır değiyor mu değmiyor mu :D

Ses kalitesi çok daha iyi ama dışarıya ses verme konusundaki yalıtımı için aynısını kesinlikle diyemem. Dışarıdaki sesleri güzel kesiyor ama daha demin bahsettiğim Jabra ile ohalık bir farkı yok. Windows kullanımı hakkında bir fikrim yok.

Son düzenleme:
Merhaba,
Bu kulaklığı kullananlar var mı veya önceki modelleri... Ses kalitesi nasıl, kabloludan kablosuza geçince hissedilen kalitesizleşme farkı bunda da var mı? ses izolasyonu ne ölçüde, ses yalıtımı olmayan bir yerde oturuyorum ama anırtırlar kişnemeler top sesleri inşaat falan ne ölçüde kesiyor.

Windows PC ile kullanım nasıl?

Teşekkürler.
Sadece son soru için fikir belirteyim Apple cihazlar hariç kullanımı kötü. Bağlantı çok stabil olmayabiliyor ve kopunca geri bağlaması biraz uğraştırıyor Apple cihazlarda bir defa eşleşince otomatik bağlantı vs her şeyi hallediyor cihaz.

Merhaba,
Bu kulaklığı kullananlar var mı veya önceki modelleri... Ses kalitesi nasıl, kabloludan kablosuza geçince hissedilen kalitesizleşme farkı bunda da var mı? ses izolasyonu ne ölçüde, ses yalıtımı olmayan bir yerde oturuyorum ama anırtırlar kişnemeler top sesleri inşaat falan ne ölçüde kesiyor.

Windows PC ile kullanım nasıl?

Teşekkürler.
Farklı bir model yazacağım ama aklında belki fikir uyandırır
ben Huawei FreeBuds pro 4 kullanıyorum lansmanda 7k ya aldım ses kesmesi başarılı bence ama muazzam değil tabii ki apple bir cihaz ile kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor 2 cihaz bağlantı desteği var 3. cihaz girince sapıtıyor dışarı ses verme konusunda çok ses vermiyor ama illa duyuluyor full seste yakın çevrede pc ile sorunsuz kullanılıyor ancak BT olduğu için gecikme mevcut FPS tarzı bir oyunda kullanılmaz şarkı ve dizi film için rahat ama

Teşekkürler... Sizce hem kablolu hem kablosuz bir kulaküstü kulaklık mı baksam... En sonra Anker'in bir klaklığını kullanmıştım, ilk gönderide bahsettiğim kulaklık. Emin değilim, bunun için daha fzla takside girmek istemem.

Sadece son soru için fikir belirteyim Apple cihazlar hariç kullanımı kötü. Bağlantı çok stabil olmayabiliyor ve kopunca geri bağlaması biraz uğraştırıyor Apple cihazlarda bir defa eşleşince otomatik bağlantı vs her şeyi hallediyor cihaz.
Gözümün önünde canlandı. PC başında kullanamadıktan sonra düzgün, pek manası olmayabilir benim için...

Sony'nin bir zamanlar güçlü bir alternatif oluşturduğu söyleniyordu, hala öyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,393
Üyeler
189,835
Son üye
Melusine
Geri