Hata oldu silin lütfen

kendim w11de ap2 kullanıyorum. ses kalitesi olarak asla parasını haketmiyor. ancsi de ortalama diyebiliriz. ap3 de test ettim anc olarak çok üstüne koymuşlar ama ses kalitesi olarak maalesef ki iyi değil airpodslar. kodekleri çok yetersiz kalıyor. iyi bir kulaklık kullanmayanlar airpodsları beğenir orası da ayrı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca böyle bi appe ihtiyacın yok w11e bağladığında iphoneunda hangi ayarlar varsa kulaklıklarından o ayarları kontrol edebilirsin fiziksel tuşlarla, ses arttırma azaltma, anc-şeffaflık arası geçiş vs

1772793567999.webp

Son düzenleme:
Eski giriş seviyesi Anker kulaklığımda kabloyu çıkarıp bt'ye geçince bu fark çok hissediliyordu ama o zamanlarda kullandığım diğer cihazlarla mı alakalı yoksa bt kulaklaklıkların hepsi mi böyle bilmiyorum.

O zaman bu app'e ihtiyaç yok, teşekkürler.

Peki ne tavsiye edersiniz? Şuna iyi diyorlar ama hala alınır mı, bilmiyorum...

Alıntıyı görüntüle

alttaki amazon.com.tr satıcı üstteki başka.
en doğru kişiye sordnuz hocam. wf-1000xm5 ömrümde taktığım en iyi kulaklık. ancak kulağa bakan kısmı parlak bir yüzeyden yapılmış kulağımdan kayıyordu bu nedenle çok üzülerek iade ettim. 2 gün önce almanyadan yeni modeli olan wf-1000xm6'yı sipariş ettim kuzenim getiricek sabırsızlıkla bekliyorum, amazondan alıp test edebilirsiniz kulaklıgı beğenmezseniz iade edersiniz. şöyle söyleyeyim, xm5 bile airpods pro 3ten ses kalitesi olarak 3 gömlek üstün bana göre. 1 saat xm5 ile müzik dinledikten sonra kendi airpods pro 2mi takınca resmen çin malı kulaklık takmışım kadar kötü hissettirmişti o zaman anlıyorsunuz airpodsun kötü bir kulaklık olduğunu. bu arada xm6 türkiyede yok henüz getiren olmadı bu yüzden almanyadan aldım. siz 5i alın deneyin amazondan bence.

en doğru kişiye sordnuz hocam. wf-1000xm5 ömrümde taktığım en iyi kulaklık. ancak kulağa bakan kısmı parlak bir yüzeyden yapılmış kulağımdan kayıyordu bu nedenle çok üzülerek iade ettim. 2 gün önce almanyadan yeni modeli olan wf-1000xm6'yı sipariş ettim kuzenim getiricek sabırsızlıkla bekliyorum, amazondan alıp test edebilirsiniz kulaklıgı beğenmezseniz iade edersiniz. şöyle söyleyeyim, xm5 bile airpods pro 3ten ses kalitesi olarak 3 gömlek üstün bana göre. 1 saat xm5 ile müzik dinledikten sonra kendi airpods pro 2mi takınca resmen çin malı kulaklık takmışım kadar kötü hissettirmişti o zaman anlıyorsunuz airpodsun kötü bir kulaklık olduğunu. bu arada xm6 türkiyede yok henüz getiren olmadı bu yüzden almanyadan aldım. siz 5i alın deneyin amazondan bence.
Teşekkür ederim, düşüneceğim, işin içinden çıkılmaz hale geliyor ve fiyat yükseldikçe strese sokuyor beni, nroaml hiç bir kulaklığa bu kadar vermemiştim. Sizce 1720 fazlasını verip amazon satıcısından mı almalı yoksa

1772806944138.webp

Teşekkür ederim, düşüneceğim, işin içinden çıkılmaz hale geliyor ve fiyat yükseldikçe strese sokuyor beni, nroaml hiç bir kulaklığa bu kadar vermemiştim. Sizce 1720 fazlasını verip amazon satıcısından mı almalı yoksa

Alıntıyı görüntüle
gönderici amazon olduğu için bir problem yaşamazsın, 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var gönderici amazon olduğu için buradan alabilirsin. Boş yere fazladan 1.5k verme. Umarım kulağına olur 4-5 sene kulaklık almazsın, telefonun iphone mu android mi

gönderici amazon olduğu için bir problem yaşamazsın, 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var gönderici amazon olduğu için buradan alabilirsin. Boş yere fazladan 1.5k verme. Umarım kulağına olur 4-5 sene kulaklık almazsın.
bir arada kablolu apple kulaklığı earpods almıştım, sağ kulağıma tam olmuyordu, sanırım daha önce bir hasar oluştu. Acaba bu hep etkiler mi bilmiyorum. Çok çok uzun zamandır kulakiçi kulaklık kullanmadım.

bir arada kablolu apple kulaklığı earpods almıştım, sağ kulağıma tam olmuyordu, sanırım daha önce bir hasar oluştu. Acaba bu hep etkiler mi bilmiyorum. Çok çok uzun zamandır kulakiçi kulaklık kullanmadım.
olabilir hocam kulak içi kulaklıklar test etmeden olur mu olmaz mı belli olmuyor. sonynin kulak uçları silikon değil köpükten, daha sağlam oturuyor kulağın içine, deneyip görmen lazım.

olabilir hocam kulak içi kulaklıklar test etmeden olur mu olmaz mı belli olmuyor. sonynin kulak uçları silikon değil köpükten, daha sağlam oturuyor kulağın içine, deneyip görmen lazım.
Acaba bunlara kötü mü geldi yoksa kusurlu mu geldi merak ediyorum

1772807367475.webp

Acaba bunlara kötü mü geldi yoksa kusurlu mu geldi merak ediyorum

Alıntıyı görüntüle
bilemem, onlara kötü gelmiş olabilir. ben odyofil bir insanım benim nazarımda çok ama çok iyi bir kulaklık, ancsi de airpods pro 2 ile benzer seviyede ben çok bir fark olmadığını düşünüyorum, zamanına göre en iyisi işte.

bilemem, onlara kötü gelmiş olabilir. ben odyofil bir insanım benim nazarımda çok ama çok iyi bir kulaklık, ancsi de airpods pro 2 ile benzer seviyede ben çok bir fark olmadığını düşünüyorum, zamanına göre en iyisi işte.
bu tabire yeniyim ama müzik dinlerken her çalgıyı her nefes alışı iyice duymak isterim, bu yüzden genelde dublaj da seyretmem, Joker 2019'u dublajlı seyreden birine birkaç dklik tepki göstermiştim.

Son düzenleme:
bu tabire yeniyim ama müzik dinlerken her çalgıyı her nefes alışı iyice duymak isterim, bu yüzden genelde dublaj da seyretmek, Joker 2019'u dublajlı seyreden birine tepki göstermiştim.
tamam, bunun için kulaklığın çözünür olması, detayları iyi iletmesi gerekiyor, xm5 bunları karşılar diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,854
Üyeler
189,743
Son üye
TalhaK.
Geri