Neler Yeni

Hatalı Fiyatla Kod Aldım, Sorun Olur mu?

NightRose

80+ Bronze
korkmalık bir durum yok istersen cevap ver efendim de. Geri falan isterlerse indirim zannettiğini ve satın alıp kullandığını söyle iade yapamam de. Başka bir şey yapamazlar :D
@Triple adam doğru söylüyor bişey olmaz. korkutmaya çalışırlar sen sakın korkma :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,853
İsim
Emre Zengin
hocam biraz abarttım 34 tane aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok doğru hocam bidaha yazarlarsa öyle cevap veririm
Biraz mı? Bence telefon numaranı değiştir :D

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
hocam biraz abarttım 34 tane aldım

çok doğru hocam bidaha yazarlarsa öyle cevap veririm
Ayıp be hiç utanmadın mı 34 tane alırken bize de haber vermeyi? link paylaşmayı? kınadım seni şuan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
LuciFeriaNx
ben çoktan kullandım hocam steamde para yüklü

satın alınca otomatik veriliyor hocam alıp hepsini kullandım
Beni yanlış anlamanızı istemiyorum. Herhangi bir ithamda bulunmuyorum size karşı. Sadece hukuki açıdan düşünüyorum; Ürünün fiyatının o kadar düşük olma ihtimali yok. Bunun bilincinde olarak ürünü satın alıyorsun. Bir tane de değil birden fazla satın alıyorsun. (Hepsini kullandım demenden bunu anlıyorum). Üstüne üstlük bir de hepsini direkt olarak kullanıyorsun. Burada kötü bir niyet var mıdır acaba? Hukuk düzleminde kötü niyetli hiçbir eylem korunmaz. Firma senden ürünün gerçek fiyatı ile satın aldığın fiyat arasındaki değeri talep edebilir mi? Keşke isteseler. Mükemmel bir emsal olurdu. :)

NightRose

80+ Bronze
Beni yanlış anlamanızı istemiyorum. Herhangi bir ithamda bulunmuyorum size karşı. Sadece hukuki açıdan düşünüyorum; Ürünün fiyatının o kadar düşük olma ihtimali yok. Bunun bilincinde olarak ürünü satın alıyorsun. Bir tane de değil birden fazla satın alıyorsun. (Hepsini kullandım demenden bunu anlıyorum). Üstüne üstlük bir de hepsini direkt olarak kullanıyorsun. Burada kötü bir niyet var mıdır acaba? Hukuk düzleminde kötü niyetli hiçbir eylem korunmaz. Firma senden ürünün gerçek fiyatı ile satın aldığın fiyat arasındaki değeri talep edebilir mi? Keşke isteseler. Mükemmel bir emsal olurdu. :)
firma değildir bunu satan orda insanlar mağaza açıyor satışı yapan da bir vatandaştır ki bu dediğin olacak bir durum değil ticaret olmuş bitmiş. ahlaki olarak etik olmayabilir ama hukuki olarak bir şey doğuracağını düşünmüyorum

R7_aziz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aziz Misak
firma değildir bunu satan orda insanlar mağaza açıyor satışı yapan da bir vatandaştır ki bu dediğin olacak bir durum değil ticaret olmuş bitmiş. ahlaki olarak etik olmayabilir ama hukuki olarak bir şey doğuracağını düşünmüyorum
Steam cüzdan kodunu o sitede firmadan başkası satamaz diye biliyorum.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
10 dakikada gelişti her şey sonra ban yedim zaten
Ben işin şakasındayım, hukuki açıdan bir sıkıntı çıkmaz zorlama yok, yasa dışı bir işlem yapmamışsın. Sitenin sana sunduğu fırsatı değerlendirmişsin. Site yanlış fiyatlandırmış bu onların sorunu, onların zararı. Ama ahlaki açıdan bakacak olursak tabi yanlış bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,943
Üyeler
160,321
Son üye
thelordreturn
Top Bottom