Hava kompressörü önerisi

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Kasa temizlemek için el kompresörü almak istiyorum.Kullanırken,bunu ne kadar mesafeden tutmak gerekli?Ürün önerisinde ve kullanım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Ayrıca,bu ürün kasada statik elektrik yapıyor mu acaba?
Teşekkürler.

30-60 cm uzakta tutsanız yeterlidir. Üflerken tüm elektrik bağlantılarının kesildiğinden emin olun. Öneri olarak bu olabilir:

saç kurutma makinesinin soğuk moduyla yapabilirsin boşa para verme eğer soğuk mod yoksada en hızlı moduna al uzaktan tut

saç kurutma makinesinin soğuk moduyla yapabilirsin boşa para verme eğer soğuk mod yoksada en hızlı moduna al uzaktan tut
Fön makinesinin soğuk modu var hocam.Kasa panelindeki şu ön fanları temizleyeceğim.Fanları çıkarmadan da yapsam olur herhalde dimi?

Ekler

• 20201026_203756.jpg
    20201026_203756.jpg
    1.2 MB · Hit: 31
olur olur ortasındaki yuvarlak yere parmağını koy dönmesin içine bas havayı
Sarı saplı fırçayla fanların çevrelerini silerken biraz boşa döndüler,sanırsam fana bir zararı olmaz

Hocam fön makinesinin soğuk ayarıyla fanları temizlerim,faka bu seferde fanda toz,pislik ne varsa dolacak kasaya.Az da olsa radyatör engeller belki tozun kasa içine girmesini,ama bilemedim yine.Fanları çıkarıp detaylıca temizlemeklede uğraşmayayım diyorum

Fön makinesinin soğuk modu var hocam.Kasa panelindeki şu ön fanları temizleyeceğim.Fanları çıkarmadan da yapsam olur herhalde dimi?
Ön fanları temizlemek içinde kompresör almazsın :D en kötü boya fırçasıyla temizlersin çok basit iş yani

Hocam fön makinesinin soğuk ayarıyla fanları temizlerim,faka bu seferde fanda toz,pislik ne varsa dolacak kasaya.Az da olsa radyatör engeller belki tozun kasa içine girmesini,ama bilemedim yine.Fanları çıkarıp detaylıca temizlemeklede uğraşmayayım diyorum
kasayı balkona al bas havayı gitsin her köşesine bas havayı tertemiz olsun

Kasa temizlemek için el kompresörü almak istiyorum.Kullanırken,bunu ne kadar mesafeden tutmak gerekli?Ürün önerisinde ve kullanım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Ayrıca,bu ürün kasada statik elektrik yapıyor mu acaba?
Teşekkürler.
Kompresör ile temizlerken en önemli şeylerden biri fanların dönmesini engel olmaktır kalem kürdan gibi şeylerle dönmesine engel olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,101
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri