HAVA SİRKÜLASYONU İYİ GAMİNG KASA

Airhawk Duo olabilir. Önde 2 tane 200 mm'lik fanlar var ve MasterBox MB511 ARGB'den daha iyi hava alıyor, rakibi ise MasterCase H500 RGB/ARGB. Tek sorunu fanların güç kablosu anakarta takılamıyor, çünkü 6 pinli değişik bir konnektörü var.
Molex ile mi takılıyor fanlar?

Sizin kasadan alsam olur mu peki kaç fan desteği var ?
Dostum bendeki RGB olanı, ARGB olanı değil. RGB olanını önermem çünkü hem RGB, hem öndeki üç fanın güç kablosu splitter ile MOLEX'e dönüştürülüyor bu yüzden de son hızda çalışıyor, hız kontrolü için anakarta takman gerekiyor, tabii ki anakartında 3 tane kasa fan girişi varsa. ARGB olanında öndeki üç fanın güç kablosu splitter ile 1 fan ucuna dönüştürülüyor bu sayede anakarta takıp hız kontrolü yapabiliyorsun. Ayrıca ARGB olanında üst tarafta 360 mm radyatör desteği var, RGB olanında ise 240 mm. Vatan'dan ARGB'lisini alırsan çok iyi olur çünkü onda egsoz fan da var.

DARK GUARDİAN PRO TEMPERED GLASS RGB USB 3.0 ATX MİD TOWER KASA
vs
COOLERMASTER MASTERBOX MB511 ARGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MİD TOWER KASA

Anlamadığım için sizlere soruyorum ikisinden birini kesin alacağım sizin tavsiyeniz ile

Molex ile mi takılıyor fanlar?
Airhawk Duo MOLEX'ten güç almıyor, fanlarının konnektörü farklı, kendi kontrolcüsünün üstünde switch var anca öyle hız kontrolü yapabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vs

Anlamadığım için sizlere soruyorum ikisinden birini kesin alacağım sizin tavsiyeniz ile
MasterBox MB511 ARGB daha iyi bir seçim olmuş olur. Guardian Pro'da da fanların konnektörleri farklı olduğu için anakarta takılamıyor.

vs

MB511.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri