Bütçeye ve takılacağı işlemciye bağlı.Sizce hangisi? Neden?
Sıvı daha iyidir ama bütçe büyük etkenSizce hangisi? Neden?
Ben genel bir değerlendirme yapmanızı istedim.Misal yeni nesil hava soğutmalar, sıvı soğutmaları aratmıyabiliyor hatta geçebiliyor.Kasada daha şık durduğunu düşünenlerde var.Sıvı soğutmalar zaten performanslı ama sorunlarıda mevcut.Pompa sesi, içindeki sıvı kalitesi, sıvı akıtması vesayre... Tüm bunları düşünürseniz hangisini seçerdiniz?Bütçeye ve takılacağı işlemciye bağlı.
Giriş-orta seviye bir işlemci kullanacaksam bakım kolaylığı ve bozulma ihtimali azlığı sebebiyle kule tipi seçerdim ancak üst segment bir işlemci kullanacaksam kesinlikle sıvı soğutma.Ben genel bir değerlendirme yapmanızı istedim.Misal yeni nesil hava soğutmalar, sıvı soğutmaları aratmıyabiliyor hatta geçebiliyor.Kasada daha şık durduğunu düşünenlerde var.Sıvı soğutmalar zaten performanslı ama sorunlarıda mevcut.Pompa sesi, içindeki sıvı kalitesi, sıvı akıtması vesayre... Tüm bunları düşünürseniz hangisini seçerdiniz?
Peki sıvı soğutmada sizce tek radyatör ile üçlü radyatör arasında fark var mı? Hava soğutma içinde çift fan ve tek fan olarak değerlendirelim.Ben radyatörün boyutu ve fan sayısının artması ile sıcaklığın çok değişeceğini sanmıyorum.Aksine sıvı ne kadar devir daim olursa o kadar iyi değil mi? Keza tek radyatöre arkalı önlü fan takılıpta yüksek performans alınabileceğini düşünüyorum.Ama konu hava soğutmaysa çift fan kesinlikle fark ettirir.Sıvı soğutma, daha sessiz ve daha performanslıdır.
Peki sıvı soğutmada sizce tek radyatör ile üçlü radyatör arasında fark var mı? Hava soğutma içinde çift fan ve tek fan olarak değerlendirelim.Ben radyatörün boyutu ve fan sayısının artması ile sıcaklığın çok değişeceğini sanmıyorum.Aksine sıvı ne kadar devir daim olursa o kadar iyi değil mi? Keza tek radyatöre arkalı önlü fan takılıpta yüksek performans alınabileceğini düşünüyorum.Ama konu hava soğutmaysa çift fan kesinlikle fark ettirir.
işlemcin i5 mi i3 mü bir de kasan neSizce hangisi? Neden?
Ben kendime almıycam hocam.Sadece sizlere sordum anket niyetine.işlemcin i5 mi i3 mü bir de kasan ne
hocam konudan bağımsız imzanızda i3 12400f yazmışsınız i5 olarak düzelmelisiniz.Ben kendime almıycam hocam.Sadece sizlere sordum anket niyetine.