Neler Yeni

Havit Fuxi-H3 Alınır mı?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Bütçe
1100
Hocalarım sa,
fuxi h3 alınır mı. Mikrofon kalkitesine baktım benim için çok sıkıntı değil. Bu bütçede bu özelliklerle başka kulaklık var mı?

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
kablosuz olarak gayet güzel f/p ürün kendimde kullanıyorum şarjıda gayet yeterli sadece 1 kere oyun oynarken bitti

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
mustafa bayrak
Hocalarım sa,
fuxi h3 alınır mı. Mikrofon kalkitesine baktım benim için çok sıkıntı değil. Bu bütçede bu özelliklerle başka kulaklık var mı?
gayet güzel alınır aşırı memnunum valorant oyuncusuyum ve cok kaliteli sesi var pişman olmazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan Çeker
benim deneyimim ise dediğin gibi mic iyi ama ses kalitesi aşırı boğuk geliyo diye geri göndermiştim 1 ay falan oldu

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
hatta ses kalitesi gayet yeterli ses fazla oldugu için bir tarafı çıkardıgım oluyor

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hatta ses kalitesi gayet yeterli ses fazla oldugu için bir tarafı çıkardıgım oluyor
benim deneyimim ise dediğin gibi mic iyi ama ses kalitesi aşırı boğuk geliyo diye geri göndermiştim 1 ay falan oldu
gayet güzel alınır aşırı memnunum valorant oyuncusuyum ve cok kaliteli sesi var pişman olmazsın
cevaplar için teşekkürler biraz geç yazıyorum kusura bakmayın.. galiba alıcam bu kulaklığı. bu fiyata daha iyisini bulamadım

Top Bottom