Havit Fuxi h3 nasıl?

arkadaşımdan görüp beğenip aldım fakat bazı forumlardaki mesajlar beni tereddütde bıraktı havit fuxi h3 iade etmelimiyim? edersem hangi kulaklığı almalıyım?
Hocam kulaklıklardan pek anlamam ama ben aldığımda çok kalitesiz geldi bana. Kafamı sağa sola oynatınca plastik sesi geliyordu. Mikrofonu kötüydü ve ses kalitesini de beğenmemiştim. Direkt iade ettim. Bu paralara kablolu daha mantıklıdır.

Fuxi h7 kullanıyorum yaklaşık 4 ay önce 1600tl ye aldım. Keşke diyorum 1600 yerine 5-6k verip güzel bişey alsaymışım
Kardeşim bu nasıl fiyat karşılaştırması 😂 200bin tl ye tofaş alacağıma 1m verip passat alaymışım gibi bir şey zaten bütce olsa adamda biliyor logi razer hperx almayı

arkadaşımdan görüp beğenip aldım fakat bazı forumlardaki mesajlar beni tereddütde bıraktı havit fuxi h3 iade etmelimiyim? edersem hangi kulaklığı almalıyım?
H7 ve h3 kötü

beyler Gamepower Aero Ultra siparişi geçtim 6 taksit

Merhaba hocam yaklaşık elimde bir seneden fazla Havit Fuxi H3 modelini kullanmaktayım. Bana göre fiyatına göre pedleri olsun mikrofonu olsun güzel bir kulaklık (Fiyatına göre). Bütçen yoksa bunu alabilirsin. Şahsen ben bir senenin ardından kafa üstü kulaklık olduğu için kafamın üstünde ağrılar yaşamaya, mikrofonu kalitesizleşmeye, Pedler uzun süre takınca ağrı yapmaya başladı. Son zamanlarda kablolar iyice dolandığı için kabloyu düzeltmeye çalışırken mikrofonum tamamen bozulmuştu bende yumruk atarak eski haline getirdim fakat bu kafama yaptığı ağrıdan dolayı yinede değiştiriceğim.

Kardeşim bu nasıl fiyat karşılaştırması 😂 200bin tl ye tofaş alacağıma 1m verip passat alaymışım gibi bir şey zaten bütce olsa adamda biliyor logi razer hperx almayı
Tamam 1600 ile 5-6 k arası çok büyük fark da

Bence bundan ziyade şu konuşulmalıydı

Bu fiyatlara kablosuz almak ne kadar mantıklı

Bende h7 kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sorununu görmedim şuan
Hocam bence hak verirsiniz.

Basslar yok denecek kadar az
Tizler kötü
Kulaklığı takıp çıkarırken çıt diye gidecek diye ödüm kopuyor.
10dk lık kullanımın ardından içindeki plastik kısım kulağı kangren ediyor.
Mikrofon kalitesi düşük.
2.4g menzili 3 metreden az
Bluetoothta kafasına göre bazen gözüküyor bazen gözükmüyor.
Driverı var ama türkiyede kapalı, driverı kurduğunuz an kulaklık çöpe gidiyor sadece kablolu çalışıyor.
Kablolu modda mikrofon çalışmıyor.
Plastik kalitesi vasat.
Pedlerin dikişleri yamuk.

Hocam bence hak verirsiniz.

Basslar yok denecek kadar az
Tizler kötü
Kulaklığı takıp çıkarırken çıt diye gidecek diye ödüm kopuyor.
10dk lık kullanımın ardından içindeki plastik kısım kulağı kangren ediyor.
Mikrofon kalitesi düşük.
2.4g menzili 3 metreden az
Bluetoothta kafasına göre bazen gözüküyor bazen gözükmüyor.
Driverı var ama türkiyede kapalı, driverı kurduğunuz an kulaklık çöpe gidiyor sadece kablolu çalışıyor.
Kablolu modda mikrofon çalışmıyor.
Plastik kalitesi vasat.
Pedlerin dikişleri yamuk.
Valla hocam beklenti ile de alakalı biraz , mikrofon ile konuştuğum kişiler sesin iyi geldiğini söylediler , müzik dinlemem o yüzden bassları bilmiyorum ama oyunda güzel ses veriyor, uzun süre takmıyorum ondan dolayı rahatlığı için bir şey diyemem , kopma sorunu falan olmuyor.
Yani bu paralara kablosuz vasat sayılmaz ama idare eder

Geri