Neler Yeni

🔥İndirim Havit Gamenote Fuxi-H7 1399TL (45TL Kargo)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

catsped

80+ Bronze
Bu bütçelerde düzgün kulaklık bulunmuyor zaten. Kötünün iyisi bence.
Ses kalitesi çok kötü oyun için iyi bir kulaklık değil daha önceden iyi bir kulaklık kullanmamış insanlarda bunu iyi sanıyor alıyor. Forum bu kulaklığı alıp beğenmeyip başka kulaklık önerisi isteyenle, şikayet edenle dolu.

O kadar bos bir yorum ki .Ürün hakkında kötü olan özelliği söylemeden klavyeye kafa atarak yorum atmışsın.
Söylemek zorunda değilim çünkü kimseye bir şey ispatlamaya ihtiyacım yok ürünün üç kuruş etmeyeceğini kendim biliyorum neden etmeyeceğini merak ediyorsan sorarsın öğrenirsin :D

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Kerem Eldes
Bu bütçelerde düzgün kulaklık bulunmuyor zaten. Kötünün iyisi bence.
Yani cloud core da var 200 lira daha fazlaya, kablolu ama bu marka hakkında çok olumlu deneyim duymadım

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ses kalitesi çok kötü oyun için iyi bir kulaklık değil daha önceden iyi bir kulaklık kullanmamış insanlarda bunu iyi sanıyor alıyor. Forum bu kulaklığı alıp beğenmeyip başka kulaklık önerisi isteyenle, şikayet edenle dolu.

Söylemek zorunda değilim çünkü kimseye bir şey ispatlamaya ihtiyacım yok ürünün üç kuruş etmeyeceğini kendim biliyorum neden etmeyeceğini merak ediyorsan sorarsın öğrenirsin :D
katılıyorum fuxi h3 de çok kötüydü ses kasılması çok zor , aynı zaman da aldığım 150 liralık polosmart kablolu kulaklık dan daha iyi ses kastım , tek artı yanı kablosuz olması onu da her hangi bir bluetooth kulaklık alıp halledebilirsiniz hem terletmemişte olur.

catsped

80+ Bronze
katılıyorum fuxi h3 de çok kötüydü ses kasılması çok zor , aynı zaman da aldığım 150 liralık polosmart kablolu kulaklık dan daha iyi ses kastım , tek artı yanı kablosuz olması onu da her hangi bir bluetooth kulaklık alıp halledebilirsiniz hem terletmemişte olur.
Eyvallah

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
vladimiz putin
ben alip iade etmistim. simdi tekrar aynisini yazmaya erindigim icin urune yaptigim incelemeyi kopyaliyorum direkt.

2-3 saatlik kullanimin ardindan seslerde robotlasma basliyor, mikrofon icin de ayni durum gecerli. kapa ac kapa ac falan yapmaniz gerekiyor surekli, oda sorunu tam cozecek mi muamma. Forumlara konu actim, ayni sorunu bircok insan yasamis. sanirim kronik bir kulaklik... kulak pedleri kucuk, suruculeri koruyan plastik kulagima degiyor ve baski yapip acitiyor (kulagi kucuk biriyim). 7.1 bildiginiz turden degil, sesleri her tarafa yayiyor, film icin diyecegim ama degil. soldaki sesi sagda falan duyuyorsunuz. ben sansliyim iade edebildim.bunun yerine kablolu alin. ha illa kablosuz alacaksaniz havit h2039bg alabilirsiniz o daha iyidir tahminimce.

MoonWalk

80+ Silver
ben alip iade etmistim. simdi tekrar aynisini yazmaya erindigim icin urune yaptigim incelemeyi kopyaliyorum direkt.

2-3 saatlik kullanimin ardindan seslerde robotlasma basliyor, mikrofon icin de ayni durum gecerli. kapa ac kapa ac falan yapmaniz gerekiyor surekli, oda sorunu tam cozecek mi muamma. Forumlara konu actim, ayni sorunu bircok insan yasamis. sanirim kronik bir kulaklik... kulak pedleri kucuk, suruculeri koruyan plastik kulagima degiyor ve baski yapip acitiyor (kulagi kucuk biriyim). 7.1 bildiginiz turden degil, sesleri her tarafa yayiyor, film icin diyecegim ama degil. soldaki sesi sagda falan duyuyorsunuz. ben sansliyim iade edebildim.bunun yerine kablolu alin. ha illa kablosuz alacaksaniz havit h2039bg alabilirsiniz o daha iyidir tahminimce.
Sesin kesilme durumu nasıldı? Bazı kullanıcılar ara sıra sesin anlık olarak kesildiğinden bahsediyordu.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Ömer Murat KARACA
3 tane H3 kullandım gayet iyiydi. H7 aldım üst kafa bandı çok rahatsız ediyor, direkt iade ettim. Sesi gayet iyiydi.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
vladimiz putin
Sesin kesilme durumu nasıldı? Bazı kullanıcılar ara sıra sesin anlık olarak kesildiğinden bahsediyordu.
hocam sanki ses degistirme programindan biri robot sesi acmis gibi oluyordu, ama saniyelik geliyor ve asiri rahatsiz ediyordu

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,735
İsim
Kadir
Kullandığınız H3 de sorun olabilir ben aktif olarak kullanıyorum ses kasma kısmı elbette çok iyi değil ama ses kalitesi ses düzeyi ve konforu konusunda çoğu kulaklıktan daha iyi kafayı sıkmıyor özellikle gözlük takanlar demek istediğimi anlar ben memnunum açıkçası razer barracuda çok daha iyi bir kulaklık iken aşırı konforsuz geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,907
Üyeler
172,302
Son üye
isimProMail