Neler Yeni

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ferhat Bilgi
Bu konuyu daha önce açtım evet ama hepsini tek bir metinde toplamak istedim
İlk olarak kulaklıkta aux,usb,bluetooth,2.4 ile bağlantı mevcut
mikrofon takılıp çıkarılabilir ama mikrofon için şunu söylemem gerek ses kalitesi mükemmel değil hatta kötü bile denilebilir ama karşı taraf sesinizi net bir şekilde duyuyor o konuda şüpheniz olmasın oyun içi testinde sorarak net bir şekilde gittiğini deneyimledim
hoparlör olarak gayet güzel ses kalitesi var ses kasarken müzik dinlerken vs hiçbir problem yaşamadım
7.1 özelliğinin ne olduğunu anlayamadım ama o moda alınca kalite düştü gibi geldi bana tam ne işe yaradığını anlamadım
oyun içi 2.4 kablosuz bağlantı kullandım ve hiçbir problem yaşamadım gecikme vs gibi bir durum olmadı
tasarımını çok beğendiğimi söyleyebilirim şık duruyor zaten fotoğraflarını koyarım siz de bakıp karar verebilirsiniz
kulaklıkta kulağa gelen kısımlar dönüyor kafa ayarı da var fotoğrafta görebilirsiniz
diğer yandan kulaklık %100 rahat değil ama bi %70 rahat alır bence
kargosu çok hızlı satıcı da çok ilgiliydi kutu içeriği güzel ve kutu tasarımı da hoşuma gitti
kulaklığı değerelndirirken fiyatını göz önünde bulundurunuz
indirimsiz fiyatları hepsiburada 1700 tl havit kendi sitesinde 1900 tl
hepsiburada takip et 50 tl kuponu ile 1650 tl havit combatry kodu ile 1614 tl olması gerekiyor %10 indirim kodu
bu fiyat bandında fiyat performans olarak tavsiye edebileceğim bir kulaklık merak edenlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana merak ettiğiniz şeyler varsa ek olarak yardımcı olmaya çalışırım
20241207_171417.jpg
20241207_171426.jpg

20241207_171617.jpg
20241207_194655.jpg

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
ilkay çam
bez padler dışarıya ne düzeyde ses veriyor? suni deri modellerin ses yalıtımı daha iyi galiba ama bu padler de iyiyse bu modeli düşünebilirim. testleri yapıp paylaşır mısınız sonuçları?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bez padler dışarıya ne düzeyde ses veriyor? suni deri modellerin ses yalıtımı daha iyi galiba ama bu padler de iyiyse bu modeli düşünebilirim. testleri yapıp paylaşır mısınız sonuçları?
deniyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

derinin ses yalıtımını bilmiyorum ona oranla bir şey diyemem ama yalıtımın biraz zayıf olduğunu düşünüyorum

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Alican ekinci
pad leri değişebiliyor mu ? tak çıkar yapılıyor mu yani

Larisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Larisa
Slm ben fuxi-h3 modeli alıcaktım sonra birden bire karşıma bunun reklamı cıktı instadan ilk gördümde oha hadi yaaa dedim resmen, tasarımı çok çok güzel aşık oldum resmen ben böyle zarif kaba almayan kulaklıkları severim cok tatlı geldi bana müzik kulaklıklarını andırıyo siparişi verdim hepsiburada üzerinden seninde dediğin gibi 1650ye henüz daha ulaşmadı bana ama eminimki iyidir daha henüz inceleme videosu çekende yok sanırım biz erkenden aldık 🙂

Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
Bu konuyu daha önce açtım evet ama hepsini tek bir metinde toplamak istedim
İlk olarak kulaklıkta aux,usb,bluetooth,2.4 ile bağlantı mevcut
mikrofon takılıp çıkarılabilir ama mikrofon için şunu söylemem gerek ses kalitesi mükemmel değil hatta kötü bile denilebilir ama karşı taraf sesinizi net bir şekilde duyuyor o konuda şüpheniz olmasın oyun içi testinde sorarak net bir şekilde gittiğini deneyimledim
hoparlör olarak gayet güzel ses kalitesi var ses kasarken müzik dinlerken vs hiçbir problem yaşamadım
7.1 özelliğinin ne olduğunu anlayamadım ama o moda alınca kalite düştü gibi geldi bana tam ne işe yaradığını anlamadım
oyun içi 2.4 kablosuz bağlantı kullandım ve hiçbir problem yaşamadım gecikme vs gibi bir durum olmadı
tasarımını çok beğendiğimi söyleyebilirim şık duruyor zaten fotoğraflarını koyarım siz de bakıp karar verebilirsiniz
kulaklıkta kulağa gelen kısımlar dönüyor kafa ayarı da var fotoğrafta görebilirsiniz
diğer yandan kulaklık %100 rahat değil ama bi %70 rahat alır bence
kargosu çok hızlı satıcı da çok ilgiliydi kutu içeriği güzel ve kutu tasarımı da hoşuma gitti
kulaklığı değerelndirirken fiyatını göz önünde bulundurunuz
indirimsiz fiyatları hepsiburada 1700 tl havit kendi sitesinde 1900 tl
hepsiburada takip et 50 tl kuponu ile 1650 tl havit combatry kodu ile 1614 tl olması gerekiyor %10 indirim kodu
bu fiyat bandında fiyat performans olarak tavsiye edebileceğim bir kulaklık merak edenlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana merak ettiğiniz şeyler varsa ek olarak yardımcı olmaya çalışırım
fps oyunlarında denediniz mi? seslerde bir gecikme var mı az da olsa bir gecikme hissediliyor mu? yoksa direkt net mi sesler? kulaklık gayet güzel duruyor uzaktan bakınca.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Cem
h3 modelini zarakidayım dan kesin alın bu fiyata cok iyi diye duyunca listeme eklemiştim,forumda yerden yere vurunca rafa kaldırmıstım.700-800 bandına düsüyordu ara ara ona ne diyorsunuz beyler?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pad leri değişebiliyor mu ? tak çıkar yapılıyor mu yani
Kontrol etmedim ama muhtemelen değiştirilebilirdir kontrol edip daha kesin bir birli vereceğim

Slm ben fuxi-h3 modeli alıcaktım sonra birden bire karşıma bunun reklamı cıktı instadan ilk gördümde oha hadi yaaa dedim resmen, tasarımı çok çok güzel aşık oldum resmen ben böyle zarif kaba almayan kulaklıkları severim cok tatlı geldi bana müzik kulaklıklarını andırıyo siparişi verdim hepsiburada üzerinden seninde dediğin gibi 1650ye henüz daha ulaşmadı bana ama eminimki iyidir daha henüz inceleme videosu çekende yok sanırım biz erkenden aldık 🙂
Biraz öylr oldu daha yeni çıktı bende çok heyecan ile aldım pişman değilim bu bütçeye bu kulaklık yapacak nirşey yok

fps oyunlarında denediniz mi? seslerde bir gecikme var mı az da olsa bir gecikme hissediliyor mu? yoksa direkt net mi sesler? kulaklık gayet güzel duruyor uzaktan bakınca.
Ben hiç gecikme hissetmedim zaten fps oyunları oynuyorum sesi duyduğum gibi çıktı hep oyuncular ama bluetooh için aynını diyemem onu test etmedim benim teslim 2.4 üzerindendi

h3 modelini zarakidayım dan kesin alın bu fiyata cok iyi diye duyunca listeme eklemiştim,forumda yerden yere vurunca rafa kaldırmıstım.700-800 bandına düsüyordu ara ara ona ne diyorsunuz beyler?
Zamanında çok tavsiye edilmiş kullanıcılarının yorumları da gayet olumluydu youtube üzerinde de incelemeleri mevcut diye biliyorum ben kullanmadım o yüzden bir şey diyemem test eden kişilerden daha garanti sonuç elde edebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Uluca
Selam,

Hocam ses kalitesini nasıl tarif edersiniz? daha önce kullandığınız kulaklıklara göre? sesler net mi bass lar nasıl ? yani doyurucu mu ses seviyesi yüksek mi? son ses de bozulma var mı? veya yetersiz mi? birde bu RBG renkler ayarlanabiliyor mu? yoksa sabit rbg mi dönüyor?
program desteği var mı? ekolayzer ayarı v.s cevaplarsanız sevinirim.

yanlış anlamayın da hani bu h3 içinde bu fiyata göre iyi demek olmuyor çünkü bu fiyatta neye göre kıysaslayacağız başka bir model olmuyor hani bilinen bir marka razer veya asus un bir modeli yok ki değerlendirelim. şimdi youtube da hep sponsor işbirliği olunca adamlar net bir şey söylemiyor hep bu fiyata göre iyi.. işte o fiyata göre zaten yok o zaman ben vasat anlıyorum yani kötü çünkü bu fiyatın üstündekiler daha iyi demek gibi geliyor yani misal barracuda x kullanmıştır adam ondan daha iyi der ama şundan kötü der gibi.

Larisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Larisa
bugün kargo geldi hayal kırıklığı ile karşılaştım fuxi-h3 yollamıslar bana iade ettim bunu istememiştim yazdım cok sinirliyim şuan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,105
Üyeler
162,617
Son üye
Masiv39
Top Bottom